Tendinte in amenajarea bailor

Daca iti doresti sa ai o baie care sa fie mereu in trend, trebuie sa te informezi in mod constant despre noile tendinte in materie de design interior si mobilierul aferent acestui spatiu din locuinta ta.

Deschide Galeria

Baia trebuie sa fie un spatiu al relaxarii, un spatiu intim si mereu igienic, iar acest lucru se aplica si cand vine vorba de baia pentru oaspeti, care va fi ca o oglinda asupra stilului tau de viata si a modului in care iti primesti prietenii care vin in vizita.

O toaleta bine amenajata va tine mereu cont de ultimele tendinte din domeniu, si avand la dispozitie idei creative si elegante pentru amenajare, te poti asigura ca vei avea o baie moderna, de invidiat.

Negrul este o culoare tot mai folosita in designul interior al bailor de anul acesta, iar la efectul vizual minunat pe care il creeaza, nu este greu sa intelegem de ce este o culoarea tot mai populara.

2014 este fara doar si poate anul in care orice culoare mata a prins in preferintele celor care isi amenajeaza sau reamenajeaza baile, deoarece ofera un aspect foarte elegant si stilat interiorului oricarei incaperi.

Dusurile clasice cu forme curbate nu se afla in randul ultimelor tendinte in amenajarea bailor, anul acesta mergandu-se mai mult pe o cabina de dus fara curbe, simpla si minimalista.

Marginile ajuta la definirea si separarea unor spatii, iar pe langa aspectul estetic foarte placut pe care il au, acestea servesc si un scop practic, acela de a nu lasa apa sa curga peste tot prin baie.

Anul acesta, tot mai multi designeri au preferat accentuarea elementelor clasice din baie, cum ar fi chiuveta, dorind sa le scoata in evidenta frumusetea si nu in ultimul rand utilitatea.

Sursa Foto: www.styleathome.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole