2014: Tendinte in amenajarea bucatariei

Bucatariile trebuie complet schimbate odata cu trecerea anilor, deoarece mobilierul se invecheste, lucrurile incep sa sufere de la uzura, iar moda fiind intr-o continua schimbare, mobila si electrocasnicele alese ies din trend intr-un timp relativ scurt.

Deschide Galeria

Tocmai de aceea, ai la dispozitie ultimele tendinte in amenajarea bucatariei, bazandu-se pe trendurile anului 2014.

1. Candelabre pentru bucatarie

Trendul in materia amenajarii bucatariei merge pe dulapuri cat mai putin, dar bine compartimentate, fapt ce permite prezenta mai multor decoratiuni in bucatarie. Acest factor creste intr-un mod evident estetica acestui spatiu in care se gateste si se mananca.

2. Dalele, tot mai importante

Anul acesta este despre frumusetea materialelor naturale care isi recapata locul in bucatarie, iar dalele sunt unul dintre elementele primordiale in construirea unui design care sa fie atat estetic, cat si practic.

3. Bronzul, auriul si negrul

Cromul, nichelul si inoxul nu mai sunt materialele pentru care ar trebui sa optezi in prima faza, anul 2014 fiind unul al reintoarcerii la clasicism. Metalele calde precum bronzul si aurul, dar si grafitul si metalele negre sunt de preferat pentru a da bucatariei tale un aspect modern, bazat pe elemente clasice, de bun-gust.

4. Dulapioare integrate in peretii bucatariei

Lasand in urma toate obiectele de mobilier de bucatarie care sunt ca nuca in perete din punct de vedere estetic si practic, putem apela la dulapioare de stocare a veselei care sa fie bine integrate in peretii bucatariei.

Aspectul noii tale bucatarii va fi unul extrem de atractiv, aliniat la trendurile anului 2014.

5. Materiale naturale in locul gips-cartonului

Gips-cartonul este un material depasit pentru standardele anului, iar noile modele de bucatarii prevad materiale naturale, care sa aiba un aspect cat mai atragator, cum ar fi caramida sau lemnul.

Acestea creeaza un aer mult mai primitor in intreaga incapere, iar bucataria ta va fi un spatiu in care iti vei dori sa petreci cat mai mult timp.

Sursa Foto: https://www.styleathome.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor