Idei si sugestii pentru amenajarea biroului de acasa

In zilele noastre, notiunea de munca de acasa este din ce in ce mai intalnita. Fie ca vorbim de orele suplimentare de dupa program sau din weekend sau de un job exclusiv prestat din confortul propriei case, este important ca timpul petrecut la biroul de acasa sa fie productiv.

Deschide Galeria

In spatiul de acasa variabilele de luat in calcul nu sunt doar de natura confortului, a pozitiei la birou sau a accesului la periferice. Acasa este importanta amplasarea zonei de birou, integrarea acesteia in designul propriei locuinte.

In cazul ideal in care biroul este luat in calcul inca din faza de design, solutiile sunt multiple:

  • Biroul poate fi amenajat ca o continuare a mobilierului de living. Proiectat cu o latime intre 40 si 50 cm, acesta se poate folosi si ca suport pentru o vaza cu flori, cateva carti sau orice obiect decorativ atunci cand nu il utilizam pentru laptop sau monitor.
  • Amplasarea unui birou minimalist langa patul din dormitor, mai ales in cazul celor singuri, poate fi o solutie atat utila cat si de efect.
  • Pentru cei cu un living mai generos, aceasta zona poate fi inchisa in spatele unor pereti mobili sau a unor usi glisante din podea pana in tavan.
  • Spatiul de sub scari, pentru cei ce au casa cu etaj, poate fi de asemenea amenajat ca sa integreze un mic birou.

Daca totusi nu a fost proiectat initial un birou in designul locuintei, puteti sa schimbati utilizarea unei mese deja existente in casa. Fie ca depozitati ceva pe ea in acest moment sau o folositi pentru ocazii speciale, adaugati-i aceasta noua functiune. Pentru a economisi spatiul si pentru ca de obicei acasa nu avem nevoie sa utilizam ambele laturi ale unui birou, va recomandam sa lipiti biroul de un perete sau chiar de un colt.

Deschideti galeria pentru mai multe sugestii de amenajare.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole