Designul educat face parte din educarea noastra continua si ne defineste identitatea

Ne dorim zi de zi sa aducem aproape de voi specialisti, arhitecti si designeri care sa ne inspire prin ideile si sugestiile lor, sa ne imbogateasca cu fiecare amenajare pe care o impartasesc cu noi. Pentru astazi, Miruna Ardelean, arhitect si trainer la Atelierele Ilbah, a acceptat invitatia noastra de a ne vorbi despre design, influenta lui in viata noastra si mai ales catre ce tendinte ne indreptam in acest an in amenajarile de interior.

Garsonierele suspendate din Peru

La 400 de metri deasupra Vaii Sacre din Peru se afla Skylodge, trei capsule transparente de dormit asemanatoare unor garsoniere. Aventurierii care participa la traseele montane din aceasta zona se pot caza in aceste ”cuiburi” suspendate de varful muntelui pentru o experienta unica.

Ardezia flexibila un material pentru decoruri speciale

Am descoperit recent cu ajutorul specialistilor de la Piatra Online un material de-a dreptul surprinzator prin caracteristicile sale: rezistenta unei roci, dar cu o mare capacitate de flexibilitate. Ardezia flexibila Skin incepe sa fie folosita in decorurile contemporane gratie unei tehnologii inovatoare ce ne permite sa o utilizam in moduri spectaculoase in amenajarile interioare.

Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!