10 amenajari originale de Halloween pentru casa ta

Daca nu ati terminat inca decorarea casei pentru petrecerea de Halloween, mai aveti foarte putin timp la dispozitie. Sa trecem la treaba. Despre cum se sculpteaza un dovleac am scris deja aici. Iata ce putem face cu restul casei.

Deschide Galeria

Si alte parti din casa pot fi decorate pentru a simti sarbatoarea la fiecare pas. Ii puteti intampina pe oaspeti chiar de la intrare cu cateva schelete amuzante de pasari flamingo si cortine in culorile Halloween-ului negru si portocaliu. Nu excludeti nici traditionalele sperietori de ciori sau dovlecii sculptati si luminati.

Pentru interiorul casei, puteti adauga din nou dovleci care sa functioneze ca ghivece pentru plante. Folositi o plasa neagra, usor uzata pe care sa o puneti pe masa sub dovleac; va fi un decor simplu dar de impact.

Si copiii va pot ajuta in amenajarea casei pentru Halloween: va pot decupa cateva modele de liliac pe care sa ii lipiti intr-un colt pe perete. Contrastul alb-negru va iesi cu siguranta in evidenta. La fel puteti proceda si cu cativa soricei decupati pe care sa ii lipiti in josul peretilor. Tineti pisicile deoparte, s-ar putea sa pice in capcana.

In magazine veti gasi o diversitate de produse cu tematica de Halloween pe care le puteti achizitiona sau inspira pentru a vi le face chiar acasa. Umflati baloane portocalii si apoi, impreuna cu copiii, aranjati-le in forma unui dovleac pentru a va crea decoratiuni simple si amuzante.

Lumanarile va vor ajuta sa creati atmosfera perfecta pentru Halloween. Cum procedati? Decupati cateva modele din carton si apoi fixati-le astfel incat lumina sa proiecteze pe perete formele acestora.

Nu uitati de costume. Le puteti inchiria pentru petrecere, asta daca nu ati reusit sa le confectionati chiar voi pana acum. Si nu in ultimul rand, pregatiti dulciurile pentru “Trick or Treat”. Va dorim o petrecere de Halloween reusita!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole