10 camere foarte colorate pentru copii

Culorile sunt preferatele copiilor in special in amenajarea camerei lor. De multe ori, insa, gasirea culorilor potrivite si armonizarea lor ne dau batai de cap.

Deschide Galeria

Prima tentatie de a folosi un poster sau un fototapet, precum si mobilier intr-un stil jucaus nu este intotdeauna un rezultat placut. Astfel de abordari nu vor oferi mereu rezultatul scontat si vor crea mai degraba un mic haos. Haideti sa urmarim impreuna cateva sfaturi mai jos pentru a realiza camere pentru copii placute si moderne.

Fata sau baiat, amandoi se pot bucura de culori in aceeasi masura. Ganditi-va la un curcubeu pictat pe un perete; si culori si multe vise de explorat cu ochii deschisi.

Culorile pastel ofera blandete si jovialitate oricarei amenajari. Mizati pe ele cand decorati camera copilului, avand grija sa le estompati pe alocuri cu nuante neutre si tonuri mai inchise.

Combinatiile puternice de culori cum ar fi galben cu negru pot fi introduse gradual. Pastrati fundalul intr-o culoare predominanta si adaugati treptat petele de culoare pentru a preintampina astfel eventuale neplaceri cauzate de un haos al culorilor. 

Fototapetul este o metoda simpla de a introduce arta in camerele pentru copii. Arta murala reprezentand eroii preferati sau imagini din povesti vor deschide gustul celor mici pentru aventura, imaginatie si se vor lasa purtati in lumi fantastice. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole