Primavara este in toi, iar acesta este sezonul de a-ti reimprospata gradina, dupa iarna rece ce tocmai a trecut. Pentru a arata tuturor ca primavara a venit, ai nevoie de cele mai frumoase flori, care sa iti acapereze intreaga gradina si curte cu mirosul si aspectul lor cuceritor.

Majoritatea oamenilor planteaza flori care apar de la an la an, fara a necesita o noua plantare la inceputul fiecarui sezon. Desi nu toate florile au aceasta calitate, noi iti recomandam 10 flori de primavara care cu siguranta ca vor schimba complet in bine aspectul intregii tale gradini.

Pe langa legumele sau plantele medicinale pe care le cresti acasa si printre copacii si pomii fructiferi pe care ii ai in livada si in curte, niste flori viu colorate vor da extrem de bine pentru designul exterior al gospodariei tale.

Vei fin intampinat de mirosul florilor inca de la poarta, iar toti oaspetii tai vor fi calauziti pana la usa de intrare de un covor multicolor de flori parfumate de primavara.

In functie de gusturile tale, poti alege florile dupa culori, dimensiune sau dupa miros. Noi iti recomandam sa alegi o combinatie de mai multe flori, deoarece astfel se va crea un real pastel in gradina ta, unul de care te vei bucura pe intreaga durata de inflorire a acestor plante minunate.

Florile acestea pot fi cumparate direct de la magazinele de specialitate sau de la gradinarii locali, care iti vor oferi si cele mai bune sfaturi privind cresterea si intretinerea acestora pentru a arata cat mai bine pe durata intregului sezon de primavara.

Unele dintre aceste flori vor avea acelasi aspect cateva luni la rand, iar garantia ca gradina ta va fi una primitoare si parfumata va fi asigurata de aceste mici trucuri naturale. Liliacul, irisul, lalelele, ghioceii, florile de nu ma uita si multe altele sunt doar cateva dintre cele mai populare flori de primavara.

Sursa Foto: Wikipedia.org

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!