10 idei creative pentru suporturile de creioane

Desi suporturile pentru creioane sunt denumite oarecum impropriu, avand in vedere ca putem pune orice instrument de scris sau de masurat in ele, avem nevoie de aceste mici artificii pentru a avea un birou foarte bine organizat si astfel putem da un randament bun in tot ceea ce lucram.

Deschide Galeria

Pe cat sunt de usor de gasit in magazine, pe atat sunt din ce in ce mai putin stilizate si personalizate. De aceea, ne-am gandit sa readucem putin din farmecul copilariei, cand la lucru manual faceam tot felul de modele de suporturi pentru creioane din variate materiale.

Sunt extrem de putine lucruri de care avem nevoie pentru a realiza un suport de creioane practic, util si extrem de cochet, apeland numai la idei din domeniul DIY – Do It Yourself!

Suporturile de creioane vor aduce acea organizare nemteasca care lipseste atat de multor persoane, toate acestea intr-un mod extrem de creativ si atractiv care iti va oferi mult spor la munca.

Vei avea mereu la dispozitie orice creion, pix, compas sau marker care iti trebuie, iar lucrarile, desenele sau schitele tale vor arata exemplar si vor fi realizate in cel mai scurt timp, fara a mai pierde perioade lungi cautand creionul preferat!

DIY este cel mai simplu mod de a realiza un suport eficient pentru creioane, fie ca apelam la hartie, la borcane de sticla, la cutii de metal sau la mici obiecte din lemn. O creatie de acest gen va fi una extrem de placuta si utila si te vei putea bucura de satisfactia lucrului bine facut, cu propriile maini.

Suporturile de creioane vor fi atractia biroului tau, iar daca lucrezi intr-un spatiu mare de birouri, colegii tai de munca iti vor prelua initiativa si iti vor cere sfaturi despre cum sa realizeze si ei suporturi atat de cochete pentru pixurile si creioanele lor.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole