10 Idei de design interior pentru camera copiilor tai

Camera copiilor este vesnica preocupare a parintilor, mai ales a celor care au copii mici. Fiind foarte greu de multumit si avand gusturi mereu schimbatoare, camera copiilor tai trebuie sa aiba un design interior foarte atragator si exact pe gustul lor, pentru a te asigura ca nu trebuie sa faci cate un nou santier in fiecare an.

Deschide Galeria

Primul lucru pe care ar trebui sa il ai in vedere pentru amenajarea camerei copilului sau copiilor tai, este culoarea peretilor si a mobilei din camera. Alegand o culoare deschisa, il vei incarca cu energie pozitiva si ii vei oferi posibilitatea de a se juca cat mai mult in camera si de a opta pentru lectura.

O camera vopsita sau pictata in culori deschise si cu o luminozitate mare, ii va atrage pe copiii tai inspre lectura, iar alegand o camera cu un design interior axat pe culori mai inchise, le vei dezvolta acestora latura artistica.

Cel mai indicat este sa optezi pentru un mix intre aceste culori, atat in ceea ce priveste mobila, cat si in ceea ce priveste culoarea peretilor.

Un alt factor important pe care trebuie sa il ai in vedere este spatiul camerei si cat de generos este acesta. In situatia in care ai un singur copil, cel mai bine ar fi sa optezi pentru un pat dublu, unde sa poata dormi comod, iar acesta nu va trebui schimbat pe masura ce creste. Singurul lucru pe care il vei schimba in timp este salteaua, care vrand, nevrand, se mai strica.

In situatia in care ai doi sau mai multi copii, ideal ar fi sa alegi paturile supraetajate, deoarece asa vei economisi spatiu si copiii tai vor avea mai mult loc in camera pentru a se juca si pentru a sta la birou.

Indiferent de designul de camera pe care il vei alege, sa ai in vedere mereu faptul ca gusturile copiilor se schimba foarte des, iar tu va trebui sa te adaptezi cerintelor din timp.

 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole