10 idei atipice pentru depozitarea cartilor

Se spune despre carti ca dezvolta imaginatia. Daca sunteti fanul cititului, daca vreti sa va puneti imaginatia la lucru si daca aveti in casa carti pe care vreti sa le depozitati intr-un mod original, iata cateva sugestii de rafturi pe care le puteti face chiar dumneavoastra.

Deschide Galeria

1. Raftul invizibil

Cu niste coltari pe care ii puteti cumpara de la orice magazin de materiale de constructii, cateva holsuruburi si o bormasina va puteti face in doar 3 pasi simpli acest raft invizibil pe care puteti sa va puneti cartile.

2. Semnul de carte fixat in perete

Daca va place sa cititi inainte de culcare si nu aveti pe ce sa va puneti cartea pentru a o avea mereu la indemana acest semn de carte este potrivit pentru dumneavoastra. Este tot timpul la vedere si mereu o gasiti la pagina la care ati ramas.

3. Biblioteca facuta din scari

Va impiedicati mereu de scara pe care si asa o folositi foarte rar? Asezata in picioare, langa perete, se pun niste scanduri slefuite pe treptele acesteia si se depoziteaza cartile. Nimic mai simplu. Acelasi lucru puteti face cu doua scari.

4. Televizor plin de carti

In targurile de vechituri sigur veti gasi o carcasa de televizor vechi. Dupa ce se sterge bine de praf poate fi "umpluta"cu carti.

5. Alt raft pentru carti facut din scara

De data aceasta scara se aseaza pe orizontala, pe niste coltari puternici prinsi de perete.

6. Raft din paleti

Paleti puteti gasi peste tot, sunt ieftini, trebuiesc taiati si slefuiti, prinsi de perete cu holsuruburi si gata raftul dumneavoastra pentru carti.

7. Biblioteca din paleti

Aceiasi paleti trebuie taiati si slefuiti, prinsi intre ei cu niste placute metalice iar forma si marimea pe care vreti sa i-o dati tine doar de imaginatia dumneavoastra.

8. Raft din conducte

Fabricarea acestuia este chiar o provocare, dar daca va plac provocarile mai aveti nevoie de niste conducte vechi, bormasina si niste vopsea iar restul vine de la sine.

9. Raftul cu "capul"in jos

Pe o polita de lemn prinsa in perete se capseaza niste elastice iar intre ele se aseaza frumos cartile.

10. Raft din cutii de lemn

Cutiile de lemn de dimensiuni rezonabile sunt vopsite sau lacuite si prinse in perete cu holsuruburi rezistente.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole