10 metode prin care puteti decora colturile camerelor

Indiferent de camera in care ne aflam, decorul pentru zonele cu colturi ne vor pune mereu in dificultate. Colturile camerei sunt greu de decorat si de pus in valoare dar nu imposibil de realizat. Iata cateva idei din care va puteti inspira pentru o mai buna utilizare a colturilor camerelor. Desi poate va ganditi ca nu este atat de important sa decoram si colturile, in spatiile mici orice parte conteaza oricat de mica ar fi; de aceea colturile nu fac nicio exceptie.

Deschide Galeria

In bucatarie, colturile pot fi folosite pentru a monta dulapuri cu sertare si sa obtineti astfel un plus de spatiu pentru depozitarea diverselor ustensile si obiecte necesare.

Pentru living, o piesa de mobilier special creata pentru colt va aduce un aspect elegant amenajarii. Daca livingul si diningul se afla intr-un open space, puteti folosi dulapul coltar pentru farfurii sau tacamuri si alte obiecte pe care le folositi in mod normal pentru a aranja masa de dining.

Nu excludeti nici varianta unor etajere in forma de triunghi care sa fie montate pe colturi. Pentru un spatiu modern, o astfel de idee este binevenita si se integreaza foarte bine, oferind posibilitatea de a expune diverse obiecte decorative. O alta varianta estetica pe care o propunem sunt rafturile interconectate intre ele care vor folosi eficient spatiul din coltul livingului sau dormitorului.

Daca spatiul din living permite, creati-va locul perfect pentru birou; un proiect pe care il puteti realiza voi insiva si de care sa va folositi atunci cand lucrati de acasa.

Tot in coltul camerei, o masuta customizata va fi locul ideal pentru a aseza televizorul, o planta sau monitorul calculatorului personal. Chiar si un semineu poate completa armonios decorul unui living.

In holul de la intrare, coltul va fi de asemenea pus in valoare prin cuiere sau doua pantofare asezate perpendicular.

Copiii iubesc culorile si imaginile din povesti. De ce sa nu profitati de coltul din camera lor pentru un fototapet in forma de copac magic sau orice alta forma care se preteaza montarii pe colt. Adaugati si doua etajere ca o prelungire a ramurilor copacului. 

Iubitorii de lectura vor aprecia ideea urmatoare: un colt dedicat doar cititului amenajat langa fereastra, cu un scaun confortabil si o lampa cu lumina discreta. Ce poate sa fie mai placut pentru serile lungi de toamna sau dupa-amiezile de duminica?

Sursa foto: apartmentgeeks.net

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole