10 modele de amenajari cu semineu care-ti vor incalzi inima

Indiferent cat de multe imagini de amenajari cu semineu vei vedea, de fiecare data ceva din magia acestui obiect in care focul se lasa dezmierdat de privirile tale va reusi sa te transpuna intr-o stare de bine, sinonima cu relaxarea si caldura confortabila a unui “acasa” ideal. 


Deschide Galeria

Sa beneficiezi de distinctia unui semineu adevarat intr-o locuinta de la oras este, fara indoiala, un lux – amplasarea lui necesita transformari suplimentare ale spatiului si investitia initiala poate sa iti dea peste cap restul planurilor. Cu toate acestea, toti designerii pe care i-am consultat ne-au spus de fiecare data, cu mana pe inima, ca nimic nu se compara cu zilele reci in care te refugiezi langa semineu. Predilectia pentru autentic se stilizeaza in structura semineului, in comparatie cu o soba in care ai putea auzi lemnele trosnind, imbracand forme dintre cele mai moderne. 

Citeste si cum iti poti amenaja livingul in stil contemporan

Oricat de futurista ar putea fi o amenajare si oricat de minimalist ar fi conceput un spatiu, un semineu isi va gasi negresit locul. Penthouse-urile new-yorkeze ori hotelurile de 5 stele din intreaga lumea i-au recunoscut semineului aportul de familiaritate, universal valabil indiferent de cultura, si l-au integrat in camere si lounge-uri de lux.

Va invitam sa parcurgeti galeria noastra si sa va lasati inspirati de decorurile superbe ale unor livinguri in care punctul focal este semineul.  

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...