fbpx

10 modele de bai amenajate cu albastru

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Ne-am obisnuit sa vedem bai amenajate cu mult alb, crem sau bej. Desigur, toate acestea sunt alegeri corecte pentru spatiile mici care au nevoie sa para mai ample si mai aerisite. Totusi, o pata de culoare va crea totusi un efect spectaculos care va scoate amenajarea baii dintr-o zona  prea banala. O optiune excelenta pentru a realiza acest lucru este albastrul.

Deschide Galeria

Este o culoare placuta ce inspira calm si relaxare. De la bleu-ciel, la nuante de bleumarin sau albastru indigo, toate vor arata excelent alaturi de un mobilier alb sau wenge si un iluminat corect.

Inainte de a investi in finisaje si obiecte sanitare, definiti stilul in care doriti sa amenajati baia. Fiecare stil are propriile caracteristici si reguli de design. De pilda, pentru baile amenajate in stil retro exista cazi cu picioare, specifice acestui stil. Iar pentru cele in stil modern este indicat sa achizitionati mobilier de baie in linii drepte, cu design minimalist.

 Echilibrati cu alb nuanta de albastru aleasa pentru decorarea baii. Prea mult albastru, indiferent de nuanta, poate transforma baia intr-o incapere rece si apasatoare.

Nu va axati pe placi de faianta de o singura dimensiune. Fiti creativi si indrazneti, imbinand faianta de mari dimensiuni cu portiuni acoperite cu mozaic in multe nuante de albastru. O alta combinatie deosebit de frumoasa este a placilor de diferite texturi si finisaje. Cum ar fi, de pilda, un perete placat cu faianta glazurata decorata cu un brau din faianta de sticla, ce reflecta foarte frumos lumina.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...