10 modele de bai amenajate cu albastru

Ne-am obisnuit sa vedem bai amenajate cu mult alb, crem sau bej. Desigur, toate acestea sunt alegeri corecte pentru spatiile mici care au nevoie sa para mai ample si mai aerisite. Totusi, o pata de culoare va crea totusi un efect spectaculos care va scoate amenajarea baii dintr-o zona  prea banala. O optiune excelenta pentru a realiza acest lucru este albastrul.


Deschide Galeria

Este o culoare placuta ce inspira calm si relaxare. De la bleu-ciel, la nuante de bleumarin sau albastru indigo, toate vor arata excelent alaturi de un mobilier alb sau wenge si un iluminat corect.

Inainte de a investi in finisaje si obiecte sanitare, definiti stilul in care doriti sa amenajati baia. Fiecare stil are propriile caracteristici si reguli de design. De pilda, pentru baile amenajate in stil retro exista cazi cu picioare, specifice acestui stil. Iar pentru cele in stil modern este indicat sa achizitionati mobilier de baie in linii drepte, cu design minimalist.

 Echilibrati cu alb nuanta de albastru aleasa pentru decorarea baii. Prea mult albastru, indiferent de nuanta, poate transforma baia intr-o incapere rece si apasatoare.

Nu va axati pe placi de faianta de o singura dimensiune. Fiti creativi si indrazneti, imbinand faianta de mari dimensiuni cu portiuni acoperite cu mozaic in multe nuante de albastru. O alta combinatie deosebit de frumoasa este a placilor de diferite texturi si finisaje. Cum ar fi, de pilda, un perete placat cu faianta glazurata decorata cu un brau din faianta de sticla, ce reflecta foarte frumos lumina.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...