10 modele de bai amenajate cu albastru

Ne-am obisnuit sa vedem bai amenajate cu mult alb, crem sau bej. Desigur, toate acestea sunt alegeri corecte pentru spatiile mici care au nevoie sa para mai ample si mai aerisite. Totusi, o pata de culoare va crea totusi un efect spectaculos care va scoate amenajarea baii dintr-o zona  prea banala. O optiune excelenta pentru a realiza acest lucru este albastrul.


Deschide Galeria

Este o culoare placuta ce inspira calm si relaxare. De la bleu-ciel, la nuante de bleumarin sau albastru indigo, toate vor arata excelent alaturi de un mobilier alb sau wenge si un iluminat corect.

Inainte de a investi in finisaje si obiecte sanitare, definiti stilul in care doriti sa amenajati baia. Fiecare stil are propriile caracteristici si reguli de design. De pilda, pentru baile amenajate in stil retro exista cazi cu picioare, specifice acestui stil. Iar pentru cele in stil modern este indicat sa achizitionati mobilier de baie in linii drepte, cu design minimalist.

 Echilibrati cu alb nuanta de albastru aleasa pentru decorarea baii. Prea mult albastru, indiferent de nuanta, poate transforma baia intr-o incapere rece si apasatoare.

Nu va axati pe placi de faianta de o singura dimensiune. Fiti creativi si indrazneti, imbinand faianta de mari dimensiuni cu portiuni acoperite cu mozaic in multe nuante de albastru. O alta combinatie deosebit de frumoasa este a placilor de diferite texturi si finisaje. Cum ar fi, de pilda, un perete placat cu faianta glazurata decorata cu un brau din faianta de sticla, ce reflecta foarte frumos lumina.

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...