Prima recomandare pe care o primim cand decidem si anuntam ca vom folosi galben in amenajarea casei este sa folosim tonuri blande si temperate pentru ca nuantele electrice si foarte puternice obosesc ochiul si dau o stare de agitatie. Nimic mai adevarat, insa, folosite in cantitatile corecte, pana si galbenul soare este binevenit in locuinta noastra. Daca ar fi sa alegem o camera anume pentru care recomandam culoare galben aceea este baia.  Iata cateva recomandari pentru bai moderne care isi asteapta culoarea dominanta. 

Amenajand cu galben si poate cateva accente de albastru vei obtine o baie modena, fresh, care te va ajuta sa te trezesti mai vesela dimineata, cu siguranta. Daca nu vrei sa aplici aceasta combinatie de culori in baia principala atunci gandeste-te sa o folosesti in baia copiilor sau cea de oaspeti. Ai doua variante la dispozitie: fie alegi sa iei atitudine si sa varuiesti in galben (un singur perete sau toata suprafata), in timp ce sanitarele le mentii albe, la fel si pardoseala si dulapurile de baie si astfel vei obtine multa luminozitate si iluzia de spatiu putin mai mare in baie, fie mergi pe varianta discreta in care galbenul este doar un accent.

Cumpara o cutie de vopsea pentru lemn si improspateaza usile dulapurilor din baie, sau schimba rama oglinzii cu una galbena, schimba perdeaua de dus cu una imprimata sau monteaza pe usa cabinei un autocolant in culoarea galben. Accesoriile precum suportul de prosoape, solutiile de depozitare sau suportul pentru sapun pot si ele sa fie in culoarea soarelui. Nu recomandam sa cumparati covorase de baie in aceasta culoare pentru ca se murdaresc usor si isi pierd din stralucire dupa scurt timp. 

Inspira-te din cele 10 modele de bai moderne din galeria de mai sus. E momentul sa reamenajezi!

 

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comenteaz─â sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii