10 modele de paturi suprapuse pentru copii

Paturile suprapuse sunt solutia ideala pentru familiile cu cel putin 2 copii si care dispun de prea putine dormitoare. Pe langa utilitatea clara pe care o au, paturile suprapuse aduc si un aer fermecator si jovial in acelasi timp in camera micutilor nostri.

Deschide Galeria

Noile modele de paturi suprapuse sunt utilizabile chiar si in camerele blocurilor clasice din Romania cu inaltimea de maxim 240 cm. Folosite in trecut mai mult pentru camerele adolescentilor, mai ales datorita pericolului caderii din patul de sus, paturile suprapuse pot avea in zilele noastre sisteme de protectie si de prindere foarte practice.

Aceste paturi pot de asemenea sa inglobeze accesorii foarte utile in dormitorul copiilor cum ar fi: spatiu de depozitare pentru carti, dulap pentru haine de noapte, spatiu de depozitare pentru jucarii si chiar un birou pentru temele de acasa.

Am cautat si selectat cateva idei pentru amenajarea unui dormtor cu paturi suprapuse. Am identificat chiar si solutii de paturi suprapuse pentru 3 sau 4 copii. Deschide galeria pentru a le vedea pe toate. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole