10 modele de tablouri supradimensionate – pentru un design interior personalizat

Nimic nu personalizeaza mai bine un spatiu ca o opera de arta. In functie de gustul artistic sau de anumite preferinte in ceea ce priveste culoarea, cu ajutorul tablourilor supradimensionate va puteti personaliza interiorul locuintei dumneavoastra. Majoritatea oamenilor au tendinta de a alege tablouri mici sau medii din punct de vedere al dimensiunii, si de a le agata in diverse locuri din casa. Dar de ce nu un tablou mare?

Deschide Galeria

O locuinta se transforma in ceea ce putem sa numi “acasa”  doar atunci cand amprenta noastra personala se poate vedea in designul interior. Tablourile alese pot sa evidetieze o anumita camera, sa reliefeze anumite culori si sa induca o anumita stare privitorului. Deci este important sa stim sa alegem anumite tablouri, accesorii sau decoratiuni deoarece aceste detalii ne transforma locuinta intr-una cu adevarat autentica. 

Tablourile pe care le alegem pentru a ne decora casa trebuie alese in functie si de stilul de design interior al intregii locuinte. Astfel putem sa cream impresia unui stil unitar in casa noastra. O neconcordanta intre elemente ofera senzatia de aglomerare care de multe ori induce o impresie neplacuta. Tablourile sunt niste accesorii la care recurgem pentru a sublinia un anumit mesaj despre personalitatea noastra si de cele mai multe ori trebuie sa potenteze stilul de decor interior deja existent.

In general, tablourile se aseaza in asa fel incat marginea lor de jos sa fie adaptata liniei peretelui cu podeaua, relatia dintre aceste doua linii este evidenta si creeaza o stare de armonie. Tineti cont de faptul ca ochiul uman este mai sensibil la impartirea pe orizontala acest lucru face usor sesizabila orice nepotrivire.

Cu ajutorul tablourilor pot fi imbunatatite si proportiile spatiului. Un tablou de dimensiuni mai mari si cu o cromatica echilibrata, amplasat pe peretele unei camere inguste poate sa ofere senzatia de spatialitate. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole