10 modele de tablouri supradimensionate – pentru un design interior personalizat

Tablourile sunt niste accesorii la care recurgem pentru a sublinia un anumit mesaj despre personalitatea noastra si de cele mai multe ori trebuie sa potenteze stilul de decor interior deja existent.
In general, tablourile se aseaza in asa fel incat marginea lor de jos sa fie adaptata liniei peretelui cu podeaua, relatia dintre aceste doua linii este evidenta si creaza o stare de armonie. Tineti cont de faptul ca ochiul omenesc este mai sensibil la impartirea pe orizontala acest lucru face usor sesizabila orice nepotrivire.
Cu ajutorul tablourilor pot fi imbunatatite si proportiile spatiului. Un tablou de dimensiuni mai mari si cu o cromatica echilibrata, amplasat pe peretele unei camere inguste poate sa ofere senzatia de spatialitate.
Tablourile supradimensionate sunt un exercitiu de imaginatie, o provocare la creativitate, o dovada a faptului ca niste ramasite din lemn pot transmite stari si emotii intense, fie ca acestea completeaza un spatiu de locuit, o zona comerciala, un birou sau un club.
Tablourile supradimensionate pot fi puse oriunde simtiti ca este nevoie de o pata de culoare. Culorile puternice, vibrante ofera energie, iar cele neutre creaza o atmosfera linistita. Insufletiti atmosfera incaperii cu un tablou decorativ cu o tema care este pe placul dumneavoastra.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole