10 modele de veioze pentru dormitor sub 200 lei

​Indiferent de stilul pe care l-ai adoptat in amenajare, lumina joaca un rol foarte important in ambianta dormitorului. Veiozele sau lampile de veghe pe care le alegem sunt importante, atat din perspectiva functionala (generatoare de lumina), cat si din perspectiva designului: ele pot reprezenta, in functie de stilul si culoarea alese, elementul contrastant sau complementar al decorului.


Deschide Galeria

La ce trebuie sa fim atenti atunci cand achizitionam o veioza pentru dormitor?

Componenta functionala a veiozei primeaza in alegerea ei pentru dormitor. Criteriile de selectie pe care trebuie sa le aplicam atunci cand facem alegerea sunt:

Tipul de lumina dorit. Sigur, tipul de bec ales (led, cu incandescenta, cu lumina calda, rece sau intermediara) influenteaza cel mai mult calitatea si tipul luminii. Dar forma si materialul abajurului determina de asemenea cantitatea de lumina care este difuzata. Asa ca iti recomandam, daca folosesti in mod regulat veioza pentru a citi seara in dormitor, sa folosesti o lampa cu lumina calda si o forma a abajurului care sa permita trecerea cat mai facila a luminii.

Lungimea cablului. Cele mai multe veioze vin cu un cablu standard de 1,5 metri, asa ca este important sa ai o sursa de curent foarte aproape de locul in care va fi asezata sau montata veioza.

Materialele din care este confectionata si usurinta cu care poate fi intretinuta. O componenta foarte importanta a alegerii mai ales pentru cei alergici la praf si acarieni este tipul de material folosit. In general este recomandata o veioza ce are in componenta materiale care nu faciliteaza absorbtia prafului.

Veioza – element de design

Veioza este piesa de decor din dormitor care poate schimba cel mai usor atmosfera lui prin simpla culoare sau stil. Imagineaza-ti doar ce ar insemna sa contrastezi un dormitor alb cu o lampa din cupru cu abajur negru, stil contemporan sau sa trimiti in viitor acelasi dormitor prin 2 lampi futuriste din lemn cu benzi luminatoare din led.

Te invitam sa rasfoiesti recomandarile noastre de lampi accesibile pentru dormitor, sub 200 lei.

Vezi aici pretul actualizat

Vezi aici pretul actualizat

Vezi aici pretul actualizat

Vezi aici pretul actualizat

Vezi aici pretul actualizat

Vezi aici pretul actualizat

Vezi aici pretul actualizat

Vezi aici pretul actualizat

Vezi aici pretul actualizat

Vezi aici pretul actualizat

 

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...