Economiseste spatiu cu paturile moderne

Fiecare dintre noi isi doreste un pat cat mai mare si cat mai confortabil, pentru ca somnul este un aspect foarte important pe care nu ar trebui sa il neglijam, fiind vital sanatatii si bunei noastre dispozitii.

Deschide Galeria

Avand in vedere noile modele de paturi, nu trebuie sa te limitezi in ceea ce priveste confortul de care poti beneficia, chiar daca stai intr-un apartament mic. Compromisurile la care te gandeai in ceea ce priveste modelul de pat ales, pentru a fi sigur ca va incapea la tine in casa, nu mai trebuie sa reprezinte o problema, mai ales daca te vei alinia noilor tendinte in materie de design interior si design de mobilier.

Noile tendinte merg pe eficientizarea folosirii spatiului din camera, atat pe verticala, cat si pe orizontala.

1. Un pat fixat pe o axa teleghidata, care il va ridica pana in tavan si il va aduce pe podea, este o alegere foarte moderna pentru orice casa.

2. Daca stai intr-un apartament mic, poti alege un pat mai mare care sa aiba un spatiu de depozitare integrat si astfel nu vei mai avea nevoie de multe dulapuri.

3. Paturile care se pliaza pe perete si se integreaza perfect cu mobilierul sunt o alegere buna, mai ales pentru camera copiilor.

4. Un pat suspendat de tavan cu o scarita eleganta fixata pe perete poate fi o piesa extrem de reusita pentru designul interior al casei tale.

5. Sertarele integrate in pat ofera spatii de depozitare necesare oricarui dormitor.

6. Canapelele care se transforma in pat sunt o optiune foarte populara, mai ales daca ai oaspeti care vin sa stea la tine peste noapte.

7. Bibliotecile amplasate la baza patului te vor face sa te simti ca intr-un castel care are usi secrete, pe care doar tu le vei folosi.

8. Un pat pliabil si compact este cea mai buna alegere daca locuiesti intr-un apartament mic. Acest pat va fi ca o piesa de lego pe care trebuie sa o reintroduci inapoi in cutie.

 

Sursa Foto: www.livinginashoebox.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole