10 modele originale de pantofar

Poate unul din articolele cele mai intalnite in casele noastre, pantofarul ne este extrem de necesar cand vorbim despre depozitarea incaltamintei.

Deschide Galeria

Este o piesa esentiala, indiferent de locul in care il asezam. Intalnit de obicei in hol, pantofarul ne asigura ordine si organizare, permitandu-ne sa avem incaltarile intr-un singur loc. In functie de numarul membrilor familiei, marimea pantofarului poate varia. De aceea, designul sau structura lui poate fi diferita de la caz la caz, la fel cum si bugetul alocat pentru cumpararea sau crearea lui. Si spunem crearea pentru ca va puteti realiza si dumneavoastra acasa modele traznite de pantofar, atat practice cat si estetice sau amuzante.

Tevile din PVC sunt o idee buna pentru un astfel de proiect. Un pantofar astfel creat nu numai ca va va organiza incaltarile dar va fi si o piesa centrala pentru hol. Nu alegeti tevi foarte mari ci cat sa incapa pantoful. Creati forme diferite, hexagon sau romb. Puteti folosi orice tip de tevi si sa le dati un design exterior interesant.

O scara de lucru pe care nu o mai folositi va fi locul ideal pentru a depozita pantofii. Cele cu trepte mai largi sunt bune pentru orice tip de pantofi. Avantajul este ca va ocupa foarte putin loc pe podea. Tineti cont insa, ca un astfel de pantofar se preteaza decorurile boeme, minimaliste, spatiilor cu amenajari inedite.

Pentru incaltamintea sport puteti folosi chiar si paletii. Reconditionate si vopsite conform detaliilor din hol, il veti utiliza cu succes mai ales intr-o casa in care baietii practica sporturi care necesita mai multe perechi de incaltari.

Pentru cei pasionati de moda si de ultimele tendinte in materie de incaltaminte, pantofarul poate fi chiar un intreg dulap integrat in dressing.

Modelele de pantofar care depoziteaza incaltamintea in interiorul scarilor sunt de-a dreptul inventive si optimizeaza spatiul folosit. Incercati si voi daca aveti un spatiu suficient de lat si lung sub trepte. Orice idee este binevenita, iar mobilierul multifunctional ofera sprijin cand riscam sa supraaglomeram clasicul dulap. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole