fbpx

10 modele originale de pantofar

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Poate unul din articolele cele mai intalnite in casele noastre, pantofarul ne este extrem de necesar cand vorbim despre depozitarea incaltamintei.

Deschide Galeria

Este o piesa esentiala, indiferent de locul in care il asezam. Intalnit de obicei in hol, pantofarul ne asigura ordine si organizare, permitandu-ne sa avem incaltarile intr-un singur loc. In functie de numarul membrilor familiei, marimea pantofarului poate varia. De aceea, designul sau structura lui poate fi diferita de la caz la caz, la fel cum si bugetul alocat pentru cumpararea sau crearea lui. Si spunem crearea pentru ca va puteti realiza si dumneavoastra acasa modele traznite de pantofar, atat practice cat si estetice sau amuzante.

Tevile din PVC sunt o idee buna pentru un astfel de proiect. Un pantofar astfel creat nu numai ca va va organiza incaltarile dar va fi si o piesa centrala pentru hol. Nu alegeti tevi foarte mari ci cat sa incapa pantoful. Creati forme diferite, hexagon sau romb. Puteti folosi orice tip de tevi si sa le dati un design exterior interesant.

O scara de lucru pe care nu o mai folositi va fi locul ideal pentru a depozita pantofii. Cele cu trepte mai largi sunt bune pentru orice tip de pantofi. Avantajul este ca va ocupa foarte putin loc pe podea. Tineti cont insa, ca un astfel de pantofar se preteaza decorurile boeme, minimaliste, spatiilor cu amenajari inedite.

Pentru incaltamintea sport puteti folosi chiar si paletii. Reconditionate si vopsite conform detaliilor din hol, il veti utiliza cu succes mai ales intr-o casa in care baietii practica sporturi care necesita mai multe perechi de incaltari.

Pentru cei pasionati de moda si de ultimele tendinte in materie de incaltaminte, pantofarul poate fi chiar un intreg dulap integrat in dressing.

Modelele de pantofar care depoziteaza incaltamintea in interiorul scarilor sunt de-a dreptul inventive si optimizeaza spatiul folosit. Incercati si voi daca aveti un spatiu suficient de lat si lung sub trepte. Orice idee este binevenita, iar mobilierul multifunctional ofera sprijin cand riscam sa supraaglomeram clasicul dulap. 

Reclama

Articole noi

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...

De ce este convenabil să instalezi un termostat centrală în casa ta

Termostatul pentru centrală, numit și termostat de cameră, a...