10 proiecte DIY din care sa te inspiri – Before/After

Proiectele de genul DIY – Do It Yourself sunt printre preferatele noastre deoarece iti ofera posibilitatea de a te exprima liber, in functie de preferintele tale si este o buna ocazie de a-ti demonstra abilitatile practice.

Deschide Galeria

Creativitatea ta ar trebui sa fie un izvor nesecat de inspiratie cand vine vorba de amenajarea casei tale, avand in vedere ca posibilitatile sunt nenumarate si orice obiect sau element din casa poate fi folosit intr-un proiect DIY.

Acestia oameni talentati, care au realizat proctele din imagini, doresc sa isi impartaseasca micile creatii, in speranta ca tot mai multi oameni vor incerca sa “reinventeze” un obiect sau o incapere din casa, demult uitata.

Fiecare dintre aceste proiecte DIY, iti pot servi ca inspiratie in propriile proiecte din casa, iar daca se intampla sai ai diverse obiecte carora nu le mai gasesti un scop, sorteaza-le afara, in curte, si incearca sa te gandesti cum ai putea sa le reutilizezi in amenajarea casei tale.

Daca nu ai nici o idee acum, nu te ingrijora pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat. Frumusetea proiectelor DIY este tocmai aceea ca poti pleca de la un obiect, insa fara a sti exact ceea ce iti doresti, iar pe parcurs, odata ce avansezi in proiectul tau, fiecare lucru se va aseza si va capata un sens.

Astfel, designul casei tale, atat cel interior, cat si cel exterior, vor iesi in evidenta si vor fi admirate de catre toti cei care iti trec pragul. Vei fi apreciat pentru munca depusa, dar mai ales pentru originalitatea si talentul de care dai dovada, mai ales daca reusesti sa faci totul cu costuri minime si cu cat mai multe obiecte gasite prin casa sau in curte.

Nu iti ramane decat sa iei un ciocan si sa treci la treaba! Do It Yourself!

 

Sursa Foto: Pinterest

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole