10 solutii de depozitare handmade pentru bai

Nu va exista niciodata o femeie care sa spuna “am suficient loc in baie pentru tot ce imi trebuie”. Spatiile de depozitare necesare intr-o baie se intind de la “cat mai mult” pana la infinit. Mai ales pe masura ce familia se mareste si produsele de ingrijire, alaturi de prosoape si de halatele de baie se inmultesc. Cum o redecorare a baii nu este un proces anual, din motive de costuri, iata cateva solutii de depozitare foarte eficiente, pe care le puteti realiza intr-un weekend, alaturi de familie, la costuri minime de productie.


Deschide Galeria

1.       Folositi cosuri de nuiele agitate in perete. In locul unui dulap voluminos, optati pentru  cateva carlige aplicate pe perete in care sa agatati cosuri de nuiele. Fiti atenti la limita de greutate pe care o suporta. 

2.       Incep sa cred ca nu exista nimic ce nu poate fi facut din paleti de lemn. Iata cum ii puteti folosi in baie. Montati unul pe perete, iar pe suprafata lui prindeti recipiente in care va puteti pune periutele de dinti, cosmetic sau alte obiecte neceare in baie. 

3.       Ramanem in zona lemnului si va recomandam ca solutii de depozitare banalele cutii din lemn care va ocupa spatiu in boxa degeaba. Pictati-le manual si folositi-le in baie pentru prosoape si halate. 

4.       Daca acele cutii despre care vorbeam mai sus nu sunt foarte adanci atunci puteti sa le urcati chiar si pe perete si astfel economisiti si mai mult spatiu. 

5.  Cand spui ghivece, te gandesti doar la plante, nu-i asa? Iata ca ele pot fi si o solutie de depozitare de efect. Prinde un suport de ghivece de perete in baie si foloseste-le pe acestea pentru a pastra in ele cosmeticele, sapunurile sau alte obiecte de care ai nevoie in mod constant. 

6. Prinde in perete cu ajutorul unor magneti cateva cutii vintage din tabla in care poti tine agrafele, betisoarele sau alte lucrusoare mici. 

7. Pentru a avea mereu prosoapele la indemana, si pentru a le usca mai usor, pune in baie o banala scara. S

8. Foloseste cateva cutii rotunde pentru a tine in ele hartia igienica, prosoapele curate, sarurile de baie si alte produse. 

9. Suspenda trei rafturi cu ajutorul unei sfori pe care o poti prinde de una dintre tevi sau de un singur suport daca nu vrei sa iti alterezi peretele prea mult si castiga astfel spatiu de depozitare. 

10. Daca ai deja un dulap in baie, atunci foloseste spatiul din el la maximum cu ajutorul unor cosuri. 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...