10 solutii ingenioase pentru organizarea spatiilor mici

Aceste 10 solutii ingenioase merita sa fie luate in considerare in cazul in care vrem sa ne reconfiguram spatiul de locuit. Piesele de mobilier pe care le puteti vizualiza in galerie, ne pot ajuta sa ne valorificam la maximum fiecare coltisor al locuintei, fara a inghesui elementele de design interior.

Deschide Galeria

Iata 10 solutii ingenioase care va vor ajuta sa va organizati mai bine spatiul din locuinta:

  1. Raft rotativ care poate fi folosit si ca suport pentru televizor. Pe langa ca poate fi orientat in functie de necesitati, poate fi folosit si ca raft.
  2. Pat retractabil agatat de tavan. Pe cat de fantezista, pe atat de realizabila este.
  3. Masa rabatabila pentru sufragerie. Ideala pentru spatiile foarte mici.
  4. Ultilizarea spatiului din jurul ferestrelor. Amenajarea unui pat in aceste locuri poate fi solutia la care nu v-ati gandit niciodata.
  5. Coltar extensibil. Este o solutie foarte la indemana, mai ales daca locuiti intr-o garsoniera unde fiecare coltisor trebuie valorificat din plin.
  6. Amenajarea unei polite pe langa care s-a desenat conturul unei mese. Este o solutie isteata care poate da locuintei un aer foarte creativ.
  7. Includerea unor electrocasnice in dulapul de la bucatarie va poate ajuta sa economisiti spatiul in care altfel ar fi trebuit sa puneti un frigider.
  8. Un pat pe roti in interiorul unui cub. In poza din galerie putem vedea cat de bine arata acest pat, fiind cat se poate de functional.
  9. Amenajarea unui pat suspendat deasupra unui bucatarii improvizate. Este ideea cea mai buna pentru spatiile cu adevarat mici locuite, in special de catre studenti.
  10. Amenajarea in coltul dormitorului a unui pat suspendat. Pe langa aspectul neconventional, cubul format ofera multiple spatii de stocare. 

Sursa foto: amazinginteriordesign.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole