10 sugestii pentru a-ti pune la punct lucrurile din locuinta

Pastrarea ordinii si a curateniei din locuinta este, sau ar trebui sa fie, preocuparea oricarui om. O casa pusa la punct este, fara indoiala, o casa mai primitoare.

Deschide Galeria

Activitatea zilnica a oamenilor cuprinde: mersul la serviciu, gestionarea banilor, cumparaturile, gatitul, si nu in ultimul rand odihna. Cand ne mai ramane timp si pentru curatenie si mentinerea ordinii? Ati putea angaja o menajera care sa vina saptamanal sa va faca curat, dar noi va dam un sfat mai bun: organizare, organizare, organizare.

O casa organizata, in care toate lucrurile sunt la locul lor, este o casa mult mai curata. Iata 10 sugestii pentru a-ti pune la punct lucrurile din locuinta:

1. Amplaseaza o bara de lemn in interiorul mastii de la chiuveta. Pe aceasta bara pot fi organizate recipientele de solutii si detergenti indispensabile oricarei case.

2. Magnet pentru bucatarie. Un asemenea dispozitiv va poate organiza cutitele si celelalte obiecte de metal din bucatarie.

3. Recipente pentru condimente cu magnet. Acestea pot fi lipite si ordonate chiar pe usa frigiderului.

4. Caserolele de diverse marimi si forme va pot ajuta sa va organizati mai bine spatiul din frigider.

5. Suportul metalic pentru cesti poate fi agatat chiar de un raft din bucatarie, astfel spatiul de deasupra farfuriilor nu va ramane nefolosit.

Citeste si 17 modalitati ingenioase de a-ti organiza hainele​

6. Dezordinea de pe hol, cu incaltamintea imprastiata peste tot, se poate rezolva intr-un mod simplu: cizmele pot fi si prinse pe umerase si puse in sifonier.

7. Pe partea din interior a dulapului se pot lipi niste bucati de teava din PVC in care se pot depozita cabluri sau placa de indreptat parul.

8. Usa de la baie este un loc perfect pentru amplasarea unui "raft" de plastic care poate sustine numeroasele recipiente cu sampoane si sapun lichid.

9. Nu gasiti mufa pe care o cautati in manuchiul de cabluri de sub birou? Rezolvarea este foarte simpla: lipiti pe fiecare cablu cate o eticheta cu numele aparatului de la care provine.

10. Daca aveti un garaj mai incapator ati putea amplasa pe tavan, niste sine care sa sustina organizatoare de plastic. Sunt ideale pentru depozitarea obiectelor pe care le folositi rar.

Citeste si 10 idei pentru bucatarii mici​

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole