11 Idei de sifonier pentru barbatii care se respecta

Orice barbat prezentabil va avea mereu mai mult de castigat decat unul care nu pune atat de mult pret pe imaginea sa, pe felul in care se imbraca, pe felul in care se prezinta. Desi sifonierele “Walk-In” sunt mai degraba prezente in lumea femeilor, acest tip de sifonier prinde tot mai mult contur si in sfera barbatilor.

Deschide Galeria

Sursa Pinterest.com Sursa 

Sursa Pinterest Sursa 

Sursa Pinterest

Sursa

Nu trebuie neaparat sa iti placa stilul elegant pentru a opta pentru un astfel de sifonier, acestea fiind destinate si barbatilor care au multe echipamente de sport, tricouri sau blugi si alte articole vestimentare casual.

Avand in vedere spatiul de care vei beneficia daca optezi pentru un asemenea sifonier prin care te poti plimba, gandindu-te exact la ceea ce iti doresti sa porti in fiecare zi, trebuie sa aloci o zona destul de importanta din casa pentru acest mic lux.

Sursa Pinterest Sursa

Sursa Pinterest Sursa

Sursa Pinterest Sursa 

Pretabil numai la case sau in duplexuri, un asemenea sifonier, desi ocupa mult spatiu, vine cu o sumedenie de avantaje care iti vor face viata mai usoara. In fiecare zi iti vei putea alege cu mult mai multa usurinta tinutele daca optezi pentru un sifonier mare, deoarece vei avea si oglinzi in toate partile pentru a te putea aranja la “4 ace”, iar camasile si costumele tale vor fi mereu lipsite de cute.

Nota in plus de clasa, rafinament si stil pe care o ofera un sifonier “Walk-In” se compara cu foarte putine alte elemente pe care le poti amenaja la tine in camera, acestea mergand foarte bine cu o casa in care ai construit si un semineu, iar in living ai montat un candelabru clasic.

Sursa Pinterest Sursa 

Sursa Pinterest Sursa

Sursa Pinterest Sursa

Daca iti place sa fii mereu aranjat si prezentabil, fie ca mergi la munca sau la o intalnire, un sifonier “Walk-In” este exact ceea ce iti trebuie si se va mula perfect pe stilul tau ordonat si aranjat de a te imbraca.

Sursa Pinterest Sursa

Sursa Pinterest Sursa 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole