11 idei pentru amenajarea unui birou in spatii mici

Desigur ca ideal ar fi ca munca sa stea la serviciu si acasa sa ne bucuram de familie, sa gatim, sa ne jucam cu cei mici si sa ne relaxam, insa, adevarul este ca multi dintre noi avem si acasa de lucru, asa ca avem nevoie de un birou in apartament. Exista, de asemenea, freelancerii care prin definitie lucreaza de acasa, dar mai sunt si mamicile in concediu post natal care pot profita de somnul celor mici pentru a intreprinde ceva creativ sau pentru un job part-time putin solicitant.


Deschide Galeria

Pentru cei care nu dispun de o locuinta cu multi metri patrati la dispozitie, apare o problema de spatiu. Livingul este deja aglomerat, bucataria nu este un loc bun pentru asa ceva, poate in dormitor sa mai exista o posibilitate de amenajare a unui birou.

Alternativa de a lucra pe o canapea sau la masa din bucatarie ori chiar in pat nu este foarte imbucuratoare, mai ales ca nu este recomandata pentru spate si nici nu ajuta foarte mult la concentrare. De aceea un birou mic in apartament este necesar. In plus, in timp acesta poate fi cedat copiilor cand acestia vor avea de facut teme pentru scoala.

Exista multe solutii ingenioase pentru amenajarea unui birou. Cum ar fi de exemplu, incorporarea acestuia intr-un dulap. Este o idee foarte buna pentru ca acesta poate fi strans cu usurinta cand aveti oaspeti, puteti depozita cele necesare activitatii dumneavoastra pe rafturile ramase libere si se pot ascunde la fel de usor si cablurile de calculator sau internet.

Daca aveti o casa cu o forma atipica, atunci incercat sa transformati un mic intrand intr-un loc numai bun pentru amplasarea unui support pentru laptop sau pentru sistemul desktop, completat cu doua rafturi. Sau folositi-va de un dulapior cu rotile vechi. Reconditionati-l si transformati-l in birou si astfel aveti propriul colt de lucru mobil.

In plus, daca nu va este foarte utila debaraua atunci acordati-i acestei incaperi o a doua sansa si amenajati acolo un spatiu adecvat. Aveti grija sa il iluminati corespunzator. 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...