12 forme inedite de candelabre

Candelabrele reprezinta mult mai mult decat un simplu mod de a lumina o camera. Aceste obiecte de arta se preteaza in orice casa cu bun-gust, mai ales daca spatiul o permite, invocand in intreaga incapere un aer rafinat, integrat intr-un design elegant.

Deschide Galeria

Pentru a face o astfel de alegere, de obicei trebuie sa fiti toti membrii casei de fata si sa mergeti la cumparaturi impreuna. Fiind un obiect impunator, care practic face camera sa iasa in evidenta sau o poate distruge complet din punct de vedere estetic, vei avea nevoie de aprobare in unanimitate pentru a amplasa un candelabru in casa.

Candelabru modern Candelabru modern. Sursa 

Candelabru cu sfere din sticla Candelabru cu sfere din sticla. Sursa 

Candelabru in stil clasic

Candelabru in stil clasic. Sursa 

Candelabru cu cristale Candelabru cu cristale. Sursa 

Un living spatios, generos si rafinat, trebuie neaparat sa includa un candelabru care va fi exact elementul care va fixa ambianta.

Indiferent daca te decizi asupra unui candelabru elegant, mare, realizat din mai multe niveluri, sau daca iti doresti un candelabru modern, realizat din tot felul de materiale neconventionale, trebuie sa te asiguri ca designul casei tale va relationa cu acest nou element pe care ti-l doresti.

candelabru cu design atipic Candelabru cu design atipic. Sursa 

Candelabru realizat din coarne de cerb Candelabru realizat din coarne de cerb. Sursa

Candelabru elegant Candelabru elegant. Sursa 

Candelabru in stil minimalis Candelabru in stil minimalist. Sursa 

Un candelabru modern, fara cristale sau prea multe particularitati, se preteaza pentru o casa decorata in stil minimalist, unde luminile pot fi de diferite culori, nu neaparat in culorile clasice.

Pentru a fi sigur ca decizia pe care o iei te va face sa te mandresti de fiecare data cand iti intampini oaspetii la tine acasa, trebuie sa alegi acel candelabru care sa inspire o trasatura a personalitatii tale. Trebuie sa fie acel element distinctiv din casa care face ca orice alt element de decor sa fie bine pus in lumina.

Candelabru din lemn Candelabru din lemn. Sursa 

Candelabru cu lumini colorate Candelabru cu lumini colorate. Sursa 

Candelabru realizat din papusi Candelabru realizat din papusi. Sursa 

Candelabru in forma de pistol Candelabru in forma de pistol. Sursa 

Odata ce ai cumparat un candelabru, daca nu esti obisnuit cu amplasarea acestora in tavan, cel mai indicat ar fi sa chemi un instalator cu experienta, deoarece, de cele mai multe ori, candelabrele sunt foarte fragile si se pot sparge, rupe sau distruge foarte usor.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole