13 exemple de holuri amenajate cu tapet

Cele mai simple solutii de amenajare sunt deseori si cele mai eficiente. Ca sa ilustram mai bine aceasta idee, am ales pentru astazi sa vorbim despre cum tapetul poate sa transforme decorul acestei zone din casele noastre.

Deschide Galeria

De ce am ales tapetul? Pentru ca este una din cele mai ieftine solutii la care poti apela si care te va ajuta sa schimbi aspectul unei incaperi in scurt timp si fara prea multe batai de cap. Modelele existente in magazine sunt atat de variate incat poti alege cu usurinta pe cel potrivit amenajarii pe care iti doresti sa o construiesti.

Chiar daca holul tau este mic, trebuie sa stii ca tapetul poate fi folosit fara teama si intr-un astfel de spatiu. Am selectat in galeria foto de mai sus exemple diverse de amenajari de hol cu tapet.

Ca sfat general, iti recomandam sa folosesti culori cat mai deschise daca holul tau este unul mic si ingust. Pune accent si pe un iluminat eficient, uniform astfel incat spatiul sa para mai amplu. Valabil pentru orice camera din casa ta.

Cu ajutorul tapetului decorativ vei putea crea un decor interesant, personal prin care vei distrage privirea de la dimensiunile reale ale holului. Iata un truc folosit de profesionisti: ca sa maresti vizual un hol mic sau ingust traseaza dungi orizontale pe pereti sau alege un model de tapet cu un astfel de imprimeu!

Incearca sa nu aglomerezi spatiul din hol cu prea mult mobilier. Adapteaza-te dimensiunilor pe care le ai la dispozitie si gaseste solutii optime astfel incat sa nu sufoci holul cu dulapuri masive sau cu un cuier nepotrivit.

Foloseste-te de oglinzi pentru a largi vizual spatiul mic din hol. Fie un model inalt sau supradimensionat, precum si cele de pe usile dressingului sunt variante optime recomandate pentru holuri.

Amenajarea spatiilor mici nu trebuie sa fie o corvoada! Cu exemple si idei practice vei reusi sa iti decorezi corect si cu bun-gust chiar si holul mic din apartamentul tau. Imaginile de mai sus te vor ajuta in acest sens.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole