15 bai moderne decorate cu mov

Intotdeauna am asociat culoarea violet sau mov, cu regalitatea, cu aerul distins si cu elemente unice pentru ca este o culoare pe care o regasim cu greu in natura, o culoare intensa si totusi rece, dar nu la fel de distanta precum albastrul sau ocrul, de exemplu. In opinia noastra, movul nu este o culoare care sa se potriveasca suprafetelor foarte mari.

Deschide Galeria

Desi frumoasa pe perete sau pe tavan, dupa cum poti vedea si in imaginile din galeria de mai sus, aceasta culoare inchide si mai mult spatiile mici. Daca beneficiezi de camere cu tavan inalt si de spatii de tip loft, atunci movul poate fi o optiune. Daca nu, foloseste-l pentru accente si pentru a pune in evidenta anumite piese de mobilier. Doua dintre spatiile in care este cel mai dificil de folosit culoarea mov sunt bucataria si baia. Pe de alta parte, in multe bai moderne am gasit combinatii spectaculoase de culori la care nu ne-am fi gandit ca pot face dreptate unui spatiu care, de obicei este restrans si ar trebui sa fie foarte luminos.

Daca vrei sa folosesti culoare mov pentru a obtine o baie moderna iti recomandam cateva combinatii pentru a nu da gres in amenajare. Imbinati mov cu alb pentru ca se scot foarte bine in evidenta una pe cealalta si vei obtine un efect de baie regala, distinsa si eleganta. Imbina mov cu argintiu si ai o baie glamour, usor clasica si cu un strop de contemporan. Daca preferi ceva mai cald atunci mergi pe mov cu auriu. Foloseste auriu pentru robineti manere sau accesorii.

Nu iti recomandam sa iti varuiesti intreaga baie in mov. Oricat de spatioasa ar fi o baie intunecata devine apasatoare. Mergi pe jocuri intre mov si alb pe perete sau varuieste un singur perete. Foloseste culoare pentru a vopsi dulapurile de baie sau picteaza un model pe faianta alba. Daca amenajezi o baie moderna pentru copilul tau, te poti indrepta si spre o combinatie intre mov si galben.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole