Decoratiuni pentru perete

Peretii casei noastre trebuie mereu sa ne inspire si sa ne ofere o reala placere atunci cand ii privim. Un perete pe langa care treci fara sa te uiti la el, este un perete care nu spune nimic si nu face altceva decat sa lase un aer de monotonie in jurul lui.

Deschide Galeria

Noi vrem sa iti aratam ca orice mica portiune a casei tale poate spune o poveste, iar cum peretii sunt unul din locurile pe care le vede oricine cand vine la tine in vizita, nu ii poti lasa sa nu inspire nimic.

Vrei un design dinamic, creativ si original? Atunci articolul acesta este pentru tine, ideile de decoratiuni propuse vor fi exact ceea ce le lipsea peretilor tai pentru a avea propria lor poveste.

Fie ca alegi abtibilduri, rame vechi reconditionate, tablouri, citate sau diverse alte lucruri facute din hartie, limita se rezuma strict la imaginatia ta si la ceea ce iti doresti tu sa vezi in fiecare zi cand treci prin holul casei tale, cand te asezi la masa din bucatarie sau cand te intinzi pe canapeaua din sufragerie.

Daca esti o fire dinamica, atunci ar fi indicat sa optezi pentru un perete cu citate, pe care le poti schimba ocazional, in functie de starea ta de spirit, pentru a te motiva sa iti indeplinesti obiectivele fixate.

In cazul in care esti o fire foarte creativa, ar trebui sa folosesti cat mai multe materiale neconventionale si sa le imbini cum numai tu stii, iar rezultatele cu siguranta ca te vor surprinde si pe tine, nu doar pe cei care te viziteaza.

Ambele variante sunt de dorit, iar fiind vorba despre un proiect personal, pe care il vei face tu singur, te vei bucura de roadele muncii tale, de fiecare data cand te vei uita la ele.

Sursa Foto: TopDreamer.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole