15 designuri de dormitoare tipic masculine

Dormitorul unui barbat ar trebui sa fie un adevarat sanctuar, modelat dupa chipul si asemanarea sa. Avand in vedere ca majoritatea barbatilor au crescut cu povesti si benzi desenate despre supereroi, una dintre cele mai populare alegeri cand vine vorba de a amenaja un dormitor masculin este The Bat Cave – Pestera lui Batman.

Deschide Galeria

Chiar daca nu trebuie sa arate ca pestera lui Batman, ar trebui sa te simti mereu ca un supererou cand ajungi in dormitorul tau si te trantesti in pat dupa o zi lunga, in care tot ce vrei sa mai faci se rezuma la a sta in pat si a te relaxa.

Modele de dormitoare dedicate barbatilor pot varia, designurile mergand de la teme amuzante, pana la stiluri minimaliste, amenajate cu non-culori si putine obiecte de decor. Daca ai la dispozitie si o fereastra mare cu o priveliste asupra orasului, este cu atat mai bine, deoarece un asemenea peisaj se incadreaza perfect oricarui design.

In acest tip de dormitoare, dedicate barbatilor, spatiile de depozitare sunt mult mai mici, atentia indreptandu-se in pricipal inspre pat si inspre decorul peretilor din camera.

Pe pereti poti pune tablouri, oglinzi, diverse artefacte aduse din calatoriile tale sau un cuier pentru palarii si haine. Posibilitatile tale sunt numeroase, mai ales avand in vedere ca este vorba de dormitorul tau, care trebuie sa reflecte in totalitate personalitatea ta.

Singurele momente in care cineva va intra in dormitorul tau, acest sanctuar unde se intra doar cu permisiunea ta, vor fi acele situatii in care tu iti doresti acest lucru si tocmai de aceea nu ar trebui sa te menajezi cand vine vorba de designul acestui spatiu.

Fii creativ si exprima-te in stilul tau cand iti amenajezi dormitorul, deoarece acesta este locul in care te vei relaxa in fiecare seara si iti vei primi energia necesara pentru a incep o noua zi!

 

Sursa fotografii: TopDreamer.com 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole