Suntem in plina toamna si resimtim nostalgia zilelor frumoase de vara. Zilele sunt din ce in ce mai mici si mai intunecate. Petrecem mai mult timp la interior, iar astenia de toamna ne da tarcoale.

Fiecare sezon are frumusetea lui si il putem valorifica prin ceea ce ne ofera. Prin bogatia ei, toamna ne aduce o suita de bogatii de care putem profita pentru a ne infrumuseta decorul din casele noastre.

De la dovleci, la frunze uscate, ghinde, castane, conuri de brad si flori specifice sezonului, putem crea, cu un strop de creativitate, aranjamente frumoase. In piete abunda dovlecii si tartacutele, asa ca ia plasa si mergi la cumparaturi.

Ia un bol si umple-l cu nuci, ghinde si castane pe un pat de frunze uscate. Alege din florile toamnei, crizanteme, galbenele, ochiul boului si asaza-le frumos in vaze pentru ca aromele toamnei sa patrunda in fiecare colt din casa. Si ca sa dai putina culoare, infrumuseteaza pervazul ferestrei din bucatarie cu cateva gutui.  Si daca tot faci piata, umple un bol cu fructe, mere struguri, pere, nuci si castigi un decor de toamna veritabil pentru bucataria ta. Daca iti doresti un ambient rustic, schimba bolul cu un cos din nuiele. Adauga si cateva tartacute, un sirag de ardei iuti si iata cum ai schimbat decorul bucatariei.

Suntem convinsi ca si tu ai multe astfel de idei de amenajare a casei. Pentru mai multe surse de inspiratie, ti-am pregatit o galerie foto imbelsugata. Spor la treaba! 

Sursa foto: pinterest.com

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!