15 modele creative de suporturi pentru periutele de dinti

Acesta este probabil unul dintre cele mai amuzante si in acelasi timp eficiente articole din categoria DIY – Do It Yourself. Avand in vedere ca periuta de dinti este un obiect pe care il folosim de mai multe ori pe zi pentru a ne intretine dantura si pentru a avea grija de sanatatea si igiena orala, acesti factori nu ar trebui sa insemne ca procesul de spalare a dintilor trebuie sa fie unul banal si monoton.

Deschide Galeria

Metoda DIY – Do It Yourself de a face lucrurile este una pe care o recomandam cu fiecare ocazie, mai ales daca esti o fire creativa, inventiva si originala. Te-ai saturat de acel pahare care stau pe post de suport de periuta de dinti? Dar de faptul ca trebuie sa iti tii mereu periuta ingramadita cu alte 2 sau 3 sau de faptul ca de multe ori trebuie sa o tii in ambalajul in care a venit pentru ca nu ai un suport eficient in baie?

Acest articol iti ofera solutii creative pentru toate aceste probleme din baie, iar luand in considerare faptul ca aceste solutii sunt extrem de ieftine si nu necesita practic nimic din ce nu ai deja in casa, nu are sens sa nu iti alegi un proiect DIY si sa il pui la incercare.

Baia ta va radia de veselie, iar cei care vor veni in vizita vor fi placuti surprinsi cand vor vedea ce idei originale si creative ai ales pentru suporturile tale de periute de dinti.

Vor fi niste proiecte foarte amuzante de pus in practica, iar fiecare membru al familiei va vedea mereu care este periuta lui, intr-un mod unic si inedit.

Noua ne plac toate aceste variante, iar pe cateva dintre ele chiar le-am pus in practica si promitem ca nu ne vom opri aici. Trebuie sa le incercam pe toate pentru a sti care sunt cele mai dragute si cochete!

Sursa Foto: Bonfiresandwine.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole