15 modele de draperii deosebite pentru dormitor

Draperiile infrumuseteaza orice spatiu, fie living, dormitor sau dining. Ferestrele capata personalitate gratie acestor minunate materiale care prin varietatea lor pot transforma spatiul.

Deschide Galeria

Poate mai mult ca oriunde, dormitorul este camera care are nevoie cel mai mult de draperii sau cel putin de perdele. Intimitatea este principalul argument, insa aspectul estetic prevaleaza de cele mai multe ori. De aceea ne-am gandim sa iti prezentam azi 15 modele de draperii absolut superbe si prin care speram sa te inspiram pentru viitoarele tale achizitii.

Indiferent de tendinte sau de amenajarea pe care o vei face in camere, draperiile sau perdelele vor insoti decorul ales. Fie ca optezi pentru variantele neutre, intr-o singura culoare indrazneata sau pentru modelele cu dungi sau pentru cele cu forme geometrice, fii sigur ca dormitorul tau va avea mereu un aspect modern.

Fiti creativi cu modelele de draperii pentru dormitor: le puteti asorta cu lenjeria sau cu pernele decorative pe care le puteti executa din acelasi material ca cel al draperiilor. Pentru studiourile sau garsonierele in care dormitorul nu prea exista, il puteti delimita intr-un mod practic si elegant cu o draperie.

Retineti! Modelul si culoarea sunt atuurile principale ale unei draperii sau perdele. Adaugarea unei draperii noi va face aproape cat o renovare a camerei. Si inca un sfat practic: alegeti nuantele mai inchise, pentru a masca micile pete sau praful care v-ar putea trimite mult prea devreme la curatatorie.

Va lasam acum in compania imaginilor din galerie pentru inspiratie! Spor la decorat!

Sursa foto: homedesignlover.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole