15 moduri in care poate arata biroul tau de acasa

Tot mai multe companii incep sa angajeze oameni care lucreaza acasa, iar acest factor este o modalitate foarte eficienta de a reduce din costurile de chirie pe care le poate avea o societate comerciala si este si o metoda de a lucra preferata de foarte multi oameni.

Deschide Galeria

Lucrul de acasa se regaseste de obicei in apanajul oamenilor care lucreaza in mediul online si este locul unde lucreaza majoritatea freelancerilor din lume.

Lucrand de acasa, la un birou creat si modelat dupa gusturile si nevoile tale, beneficiezi de foarte multe avantaje, dar evident, ca vor fi si cateva dezavantaje. Primul lucru pe care trebuie sa il stabilesti cand te gandesti unde sa iti pozitionezi biroul este ca acesta sa aiba un spatiu bine delimitat de locurile unde te relaxezi de obicei in casa.

Nu vrei ca munca si viata personala sa se imbine atat de mult incat sa te simti ca la munca cand stai cu prietenii in sufragerie si invers. Biroul trebuie pozitionat departe si de camera unde dormi sau macar intr-o pozitie in care sa nu iti vezi niciodata patul. Acest lucru va creste productivitatea si randamentul pe care il vei avea, atat timp cat te vei debarasa vizual de elementele personale din casa.

Luminozitatea este un alt factor important de luat in calcul si tocmai de aceea ar fi indicat sa ai o fereastra in apropierea biroului, dar sa ai grija ca lumina sa nu iti bata direct in monitor sau in fata pentru ca astfel nu vei putea lucra.

Acum ca stii cateva idei de baza in ceea ce priveste amenajarea unui birou de lucru la tine acasa, nu iti ramane decat sa cauti modelele de birouri si de scaune care iti plac cel mai mult, sa faci o selectie drastica si sa te apuci de munca.

Spor la lucru!

 

Sursa fotografii: Houzz.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole