15 tipuri de mobilier pentru un dormitor extrem de mic

Pentru un dormitor extrem de mic, este esențial să alegi mobilier care să maximizeze spațiul disponibil și să ofere soluții de depozitare inteligente.

Iată 15 tipuri de mobilier potrivite pentru un mobilier extrem de mic:

 1. Pat cu sertare: Un pat cu sertare integrate sub saltea oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru lenjerie de pat, haine sau alte obiecte.
 2. Noptiere suspendate: Noptierele montate pe perete economisesc spațiu pe podea și oferă un aspect modern.
 3. Mese de machiaj cu oglindă: Alege o masă de machiaj cu oglindă care poate fi folosită și ca birou sau suprafață de lucru.
 4. Rafturi suspendate: Rafturile montate pe perete pot fi folosite pentru a expune obiecte decorative sau pentru a depozita cărți și alte accesorii.
 5. Birou pliabil: Un birou pliabil sau o masă extensibilă poate fi folosit atunci când este necesar și apoi pliat pentru a elibera spațiu.
 6. Comode cu sertare adânci: Comodele cu sertare adânci oferă mult spațiu de depozitare pentru haine, lenjerie și altele.
 7. Bibliotecă încorporată: O bibliotecă încorporată într-un perete poate economisi spațiu și oferi spațiu pentru cărți și obiecte decorative.
 8. Cufere sau cutii de depozitare: Cuferele sau cutiile de depozitare pot fi plasate sub pat sau în alte spații neutilizate pentru a stoca obiecte mai puțin folosite.
 9. Scaune pliabile: Scaunele pliabile pot fi folosite la birou sau ca scaune suplimentare atunci când sunt necesare și apoi pliate pentru a elibera spațiu.
 10. Bufet suspendat: Un bufet suspendat înlocuiește o comodă tradițională și poate servi drept spațiu de depozitare și pentru așezarea obiectelor decorative.
 11. Pat rabatabil: Dacă spațiul este foarte limitat, un pat rabatabil poate fi o opțiune excelentă, deoarece poate fi ridicat pe perete când nu este folosit.
 12. Masă de cafea cu spațiu de depozitare: O masă de cafea cu sertare sau spații de depozitare sub blat este utilă pentru a ascunde telecomanda, revistele sau alte obiecte mici.
 13. Suport pentru televizor montat pe perete: Montarea televizorului pe perete economisește spațiu și poate crea un aspect modern.
 14. Oglindă cu spațiu de depozitare: Oglinzile cu dulapuri sau rafturi ascunse pot fi utile pentru a păstra bijuterii sau alte obiecte personale.
 15. Bancă de depozitare: O bancă cu spațiu de depozitare sub șezut poate fi plasată la picioarele patului și poate fi folosită pentru a stoca lenjeria de pat sau hainele.

Alegerea mobilierului potrivit și maximizarea spațiului disponibil sunt cheia amenajării cu succes a unui dormitor mic. Optează pentru mobilier modular, multifuncțional și cu soluții de depozitare pentru a face din spațiul mic un loc confortabil și bine organizat.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole