16 idei de depozitare eficienta pentru balcon

Ca ne place sau nu, toamna a sosit deja prin urmare vom petrece din ce in ce mai mult timp in casa. Din nefericire asta inseamna si ca toate plantele pe care le-am tinut pana acum afara, bicicleta celui mic, rolele, cosul de picnic si multe altele vor trebui sa isi gaseasca loc undeva in casa. Cel mai probabil pe balcon. Dar balconul este unul dintre cele mai mici spatii din casa. Daca este si inchis, pare chiar si mai mic decat este in realitate. Asta nu inseamna ca nu avem solutii pentru el. 

Deschide Galeria

Iata ce poti face:

– construieste-ti lazi de depozitare pe dimensiunea balconului pentru a folosi tot spatiul pe care il ai la dispozitie. Imbraca lazile cu o husa si pune deasupra si niste pernute pentru a avea un loc unde sa iti bei cafeaua. 

– transforma masuta de pe balcon intr-o cutie de depozitare. In loc sa ocupi spatiu inutil cu o masuta clasica, foloseste-te de o cutie inalta in care sa depozitezi orice ai nevoie si, dupa ce ii pui capacul sa devina o masuta perfect functionala. 

– creeaza un spatiu izolat termic pentru plantele carora nu le place iarna. compartimenateaza o parte din balcon cu o usa de sticla. In interiorul cubului format tine poti tine florile ca intr-o mini sera de apartament pana cand afara va deveni destul de cald incat sa le poti scoate din nou la soare. 

– foloseste fisete metalice pentru depozitare. Astfel poti sa tii pe balcon si tesaturi, asternuturi sau haine fara sa iti fie teama ca se pot uda, in cazul in care ai un balcon deschis. In plus, aceste dulapuri pot fi vopsite foarte usor si asa aduci un strop de culoare in spatiu. 

– monteaza un rastel de flori, coloreaza-l in nuante vesele si foloseste-l pentru a depozita pe el obiecte pe care nu le folosesti zi de zi sau pune pe el cutii decorative in care iti tii produsele de curatenie pentru casa, incaltaminte pentru sezonul incheiat, rolele sau patinele.

 

 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole