16 modele creative si moderne pentru chiuvete

Bucataria ta trebuie sa aiba sa aiba la baza alegerea unei chiuvete generoase! Mai ales daca esti genul caruia ii place sa gateasca si va trebui sa folosesti foarte multe vase si boluri pentru a prepara o mancare delicioasa.

Deschide Galeria

De asemenea, daca prietenii tai vin des la tine pentru a petrece o seara la un meci, o seara de jocuri de societate sau pur si simplu pentru a savura un pahar de vin, chiuveta ta cu siguranta se va umple de vase si pahare multe, care trebuie spalate.

Generozitatea spatiului de care se bucura o chiuveta este esentiala in astfel de situatii, iar petrecand mult timp in bucatarie, ti-ar trebui un design al chiuvetei total iesit din tipare, pentru a elimina plictiseala si monotia din gatit si spalatul vaselor.

Noile designuri de chiuvete sunt tot mai indraznete si neconventionala si se regasesc in numeroase modele creative si moderne, care sa se plieze exact pe gustul si pe nevoile tale de depozitare a vaselor murdare.

In situatia in care chiuveta ta ste mica sau are un design banal, rotund sau paralelipipedic, atunci avem aici 16 modele creative si moderne pentru chiuvete, care sa te faca sa iti regandesti intreaga amenajare a bucatariei tale.

Chiuveta ta va deveni punctul forte al bucatariei, iar spalatul vaselor se va transforma intr-o activitate mult mai putin anosta, iar avand in vedere spatiul mai generos de care vei beneficia, vei termina si aceasta treaba mult mai rapid, intr-o maniera eficienta.

Diferitele variante in care vin aceste chiuvete sunt doar niste sugestii, iar cand vine vorba de pasiunile tale, ai putea realiza o chiuveta la comanda care sa aiba forma unui element ce simbolizeaza ceva drag tie, cum ar fi o chitara, o carte, un sport, iar exemplele pot continua.

Cu o asemenea chiuveta, bucataria ta va iesi din tipare si se va diferentia de toate bucatariile care sunt incadrate in banalul stil conventional si ingramadite intre aragaz si alte dulapuri.

 

Sursa Foto: HomeDesignLover.com 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole