16 modele de rafturi cu un design interesant

Iata 16 modele de rafturi cu un design interesant, care pot deveni punctele de atractie ale camerei in care sunt puse. Acestea pot oferi un design elegant spatiului, dar sunt si cat se poate de functionale, asa ca pot ajuta utilizatorul sa-si organizeze mai bine lucrurile din casa.

Deschide Galeria

Materialele din care sunt fabricate aceste rafturi difera de la caz la caz. Unele sunt din metal, lemn, plastic sau diferite combinatii intre acestea, dar ceea ce le face speciale sunt formele indraznete. Acestea surprind fie prin complexitate, fie prin simplitate, dar toate respecta principii ale designului legate de proportiile care trebuie indeplinite.

Citeste si DIY – Raft din teava din PVC pentru incaltaminte

Aceste rafturi pot fi solutii de stocare ideale pentru spatiile mici, dar se pot incadra cu usurinta si in locuintele destul de incapatoare. Vin in culori mate sau in diferite nuante pastelate si reprezinta stiluri care variaza de la modern, scandinav, industrial sau chiar rustic.

Desi magazinele si designerii de mobilier ne ofera o gama destul de variata de modele de rafuri este foarte putin probabil sa gasiti la vanzare aceste modele. Dar daca stiti vreun atelier de mobilier ati putea merge cu una dintre aceste poze si sa vorbiti cu un mester de acolo si poate reusiti sa va comandati un asemenea raft.

Raturile sunt foarte practice si pot fi adaptate usor oricarei camere, sunt usor de asamblat si mutat, si pot imparti camera in mai multe zone. 

Sursa foto: livinginashoebox.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole