18 elemente de arta stradala interactiva

Arta stradala este in general menita sa completeze intr-un mod frumos mediul inconjurator si sa ne atraga atentia. Artistii pe care ti-i prezentam practica o tehnica speciala prin care creeaza niste opere inedite, imbinand desenele lor 2D cu imprejurimi 3D, astfel incat combinatiile rezultate uimesc pe cei care apreciaza acest tip de arta.

Deschide Galeria

Cei care practica aceasta tehnica de arta stradala nu depun o munca tocmai usoara, pentru ca este destul de dificil sa gasesti locul potrivit pe care sa il imbini cu elementele care te inspira. Mai mult decat atat, artistii pun mare pret pe mesajul pe care vor sa il transmita realizand aceste opere. Rar se intampla sa creeze ceva spontan, arta stradala de acest gen fiind gandita din timp, cu toate detaliile necesare.

Printre artistii care realizeaza arta stradala interactiva se numara si MO, Oak, Bansky si Ernest  Zacharevičius.

Cat de amuzant ar fi sa te plimbi pe o alee aleatorie si sa gasesti o opera de arta stradala interactiva, la fel ca cele din galerie? O asemenea experienta nu poate decat sa te binedispuna, scop pe care il au si artistii in momentul in care le creeaza.

Sursa foto: www.boredpanda.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole