19 designuri interioare pentru apartamente mici – studio

Apartamentele mici, desi unii le desconsidera din start, au un farmec aparte pe care doar unii dintre noi le vor intelege. Aceste apartamente studio te vor ajuta in primul rand sa iti organizezi viata si se pliaza perfect pe stilul de a trai pe care il aplica cei care cred in zicala “less is more”.

Deschide Galeria

A locui intr-un apartament studio vine cu multiple avantaje, plecand de la cele privind utilitatile pentru care vei plati un pret infinit mai mic, pana la faptul ca iti vei permite piese de mobilier mult mai cochete decat cele destinate apartamentelor normal sau mari.

Un studio este foarte usor de intretinut si pur si simplu nu iti vei permite sa faci mizerie sau sa lasi dezordine in casa, deoarece aceasta iti va ocupa mult din putinul spatiu pe care il ai la dispozitie.

Vei reusi sa valorifici orice centimetru patrat din casa ta, bucurandu-te astfel de toate beneficiile pe care le ofera un apartament mic, inedit, cu un design modern.

Prietenii tai se vor bucura sa vina la tine in vizita deoarece apartamentul tau va emana un aer boem, insa problema pe care o vei intampina este atunci cand numarul prietenilor este prea mare sau cand mai multe persoane vor sa ramana la tine peste noapte.

Un astfel de apartament te va ajuta si sa economisesti deoarece nu iti vei mai cumpara atat de multe lucruri de care nu ai nevoie, pentru ca vei avea mereu in gand faptul ca spatiul tau de depozitare si spatiul locuibil din casa ta sunt mici si foarte bine calculate.

Noua ne plac la nebunie apartamente mici, tip studio, pentru ca au personalitatea lor si pentru ca sunt extrem de usor de decorat si de intretinut!

Sursa Foto: http://inthralld.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole