19 idei istete pentru o excelenta organizare in casa

O casa bine organizata este o casa fericita! In orice locuinta, organizarea spatiilor de depozitare, a camerelor, a holului, a bailor si a tuturor lucrurilor, in general, ar trebui sa fie litera de lege, deoarece numai asa poti gasi sau sti mereu unde se afla un lucru, fara a intoarce casa pe dos in cautarea lui.


Deschide Galeria

Un alt mare beneficiu al organizarii ca la carte este partea estetica, care va fi foarte frumos accentuata, iar designul interior va fi unul de apreciat, unul de invidiat. In acelasi timp, o buna organizare a intregului spatiu din casa si a lucrurilor aflate in aceasta, va duce la cresterea spatiului disponibil din locuinta ta.

Cand organizarea este una isteata, prietenii vor sesiza imediat acest aspect si vor incepe sa iti ceara sfaturi, pentru a evada din haosul din casele lor, unde nu pot gasi nici macar chiuveta din baie.

Ideile creative, din sfera DIY – Do It Yourself, sunt cea mai eficienta si distractiva solutie la care poti apela pentru organizarea spatiului si a lucrurilor din casa, iar daca intampini probleme in a gasi un lucru sau simti ca nu mai ai loc sa te misti prin casa, atunci e cazul sa treci la treaba.

Orice proiect incepe putin mai greu, dar odata ce ii vei da drumul, vei vedea cat de placut poate fi sa faci ceva cu propriile maini, iar rezultatele vor fi pe masura.

Pantofii, tigaile, hainele, jucariile copiilor sau diverse alte lucruri care nu pot fi incadrate intr-o singura categorie isi vor gasi in sfarsit locul la tine in casa, iar tu vei avea loc sa respiri, sa te plimbi sau sa chemi oameni in vizita la tine pentru a petrece o seara relaxanta, in confortul casei tale.

Sursa Foto: Pinterest.com

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...