fbpx

19 obiecte de mobilier facute din paleti

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Reciclarea lemnului este un subiect despre care se vorbeste tot mai mult in ultima perioada iar refolosirea lemnului este un prim pas important in conservarea mediului inconjurator.

Deschide Galeria

Paletii au ajuns sa fie materia prima potrivita pentru construirea diferitelor piese de mobilier pentru locuinte, atat pentru amenajarile de exterior cat si pentru cele de interior. Ceea ce este avantajos la acesti paleti este ca din ei se pot face numeroase piese de mobilier, dau un aer nonconformist amenajarii si nu costa foarte mult.

Aceste obiecte de mobilier pot fi realizate chiar de dumneavoastra, nu aveti nevoie decat de multi paleti, rabdare si imaginatie. Restul de elemente, precum vopsele, cuie, ciocan etc. sigur le aveti deja prin locuinta. Multumita structurii lor sunt usor de imbinat si pot fi reasamblati in multe moduri, iar rezultatul poate sa va uimeasca.

Paletii pot fi gasiti peste tot, daca sunteti atenti ii puteti vedea mai ales in preajma depozitelor, iar pentru amenajarea unor obiecte de mobilier va sfatuim sa ii cumparati pe cei mai solizi si care nu au parti rupte.

Mobilierul de paleti poate fi completat cu alte decoratiuni perecum perne, bureti imbracati in panza, saltele, si altele in functie de piesa de mobilier pe care vreti sa o realizati.

De asemenea, dupa ce ati realizat piesa de mobilier, poate fi vopsit sa poate ii se poate pastra culoarea naturala a lemnului. Dupa slefurie se poate aplica un strat de lac pentru lemn, iar dupa uscare aceasta piesa de mobilier va oferi camerei un aspect modern. 

 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...