20 de bucatarii decorate in stilul scandinav

Pentru ca ne-am declarat fani convinsi ai stilului scandinav, pentru astazi va propun o serie de idei despre bucatariile decorate avand la baza simplitatea, eficienta si estetica care definesc acest stil.

Deschide Galeria

Bucatariile in stilul scandinav sunt frumoase si dovada stau cele 20 de modele pe care le-am selectat pentru voi. Sunt ferm convinsa ca veti gasi inspiratie in fiecare din ele.

Liniile simple, drepte merg mana in mana cu functionalitatea decorului unei astfel de bucatarii. Bucatariile decorate in stilul scandinav sunt aerisite si luminoase si iti confera o stare de bine si de relaxare. Acest efect este obtinut gratie folosirii intense a albului in combinatie cu elemente naturale precum lemnul. El reduce efectul neplacut, rece sau plictisitor pe care albul simplu il poate avea asupra unui decor. Accesoriile sunt cheia care transforma spatiul cu adevarat. Petele de culoare negre sau plantele aromatice la ghiveci aranjate la fereastra, un covoras colorat sau cesti colorate sunt doar cateva din elementele care personalizeaza discret spatiul.

Bucatariile amenajate astfel nu sunt incarcate cu piese greoaie, ci lejere si cat mai practice. Scaunele si masa sunt de obicei albe, tip taburet de cele mai multe ori; tocmai pentru a accentua eficienta, ele vor ocupa mai putin loc, in special in apartamentele mici. 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole