20 de idei creative pentru decoratiuni realizate din ziare

Chiar daca in ultimul timp citim presa mai mult pe Internet, iar ziarele si revistele din hartie, printate, devin din ce in ce mai rare, fiind citite preponderent in mijloacele de transport in comun, in drum spre munca sau pe tren cand nu are nimeni laptopul printre bagaje.


Deschide Galeria

De aceea, suntem convinsi ca ai acasa o stiva de ziare vechi pe care le folosesti cand faci curatenie, pentru a spala geamurile sau le intinzi pe jos cand te pui pe zugravit. In principiu, folosesti ziarele vechi cu orice alt scop practic, mai putin acela de a informa, deoarece iti iei stirile si noutatile de pe Internet.

Vrem sa readuci un plus de creativitate in viata ta, apeland la lucrurile vechi care nu mai au de foarte mult timp niciun folos si probabil ai si uitat de existenta lor

Apeland la ziarele bine stivuite prin camara, debara sau beci, poti realiza extrem de multe decoratiuni inedite pentru casa ta!  Vei ajunge sa ai in casa lucruri originale si extrem de practice, la costuri egale cu zero, dar cu o valoare sentimentala de necontestat.

Iti vei pune in practica abilitatile si talentele in arta realizarii de decoratiuni interioare moderne si cochete, folosind numai o foarfeca, lipici si ziare vechi. Poti crea decoratiuni pentru sarbatori, obiecte de mobilier improvizate, chiar si lampi sau candelabre create 100% din hartia ziarelor si a revistelor vechi.

Lucrand pe principiul DIY, vei avea o placere extrem de mare cand vei vedea ca lucrurile vechi de la care ai plecat, presarate cu putina creativitate si cu doza ta te imaginatie, incep sa capete contur, intr-un stil bine organizat si foarte boem.

Casa ta va fi una a experimentelor, in care tu si familia ta veti crea tot soiul de obiecte DIY, folosind materiale neconventionale, oferindu-le un nou scop si un aspect atragator!

Sursa Foto: Pinterest.com

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...