Modele de bucatarii mici: inspiratie pentru propria amenajare

Bucatariile mici sunt o realitate a zilelor noastre. Multe din blocurile vechi si din pacate si in multe din cele noi, bucataria nu este un spatiu favorizat, ba uneori chiar limitat ca intindere. Dupa ce montezi dulapurile si electrocasnicele, constati ca nu prea iti mai ramane loc si pentru o masa decenta. De aceea spunem ca ideile de amenajare pentru bucatarii mici nu ne prisosesc niciodata. Cu cat mai multe, cu atat mai bine.

Deschide Galeria

Pentru astazi va propunem o noua serie de amenajari de bucatarii, din cele mai diverse, de unde speram noi ca vei gasi idei pentru un model de mobilier, pentru dispunerea lui sau idei despre cum sa integrezi locul de luat masa.

Citeste si acest articol pentru mai multe idei: bucatarii mici-rezultate surprinzatoare in doar cativa metri patrati

Din experienta noastra va spunem ca nu exista o reteta clasica. Fiecare locuinta este unica prin prisma personalitatii celor care locuiesc in ea. La fel si cu bucataria; amenajarea ei va fi diferita de la un caz la altul. Unii prefera un open space cu zona livingului, altii gatesc mult si au nevoie de o bucatarie inchisa pentru a nu raspandi mirosurile in casa. Unii prefera o cromatica neutra, placuta, iar altii iubesc culorile si vor sa le integreze din plin in amenajarea bucatariei. Unii isi doresc o abordare clasica cu o compozitie eleganta, pe cand altii adora stilul functional al bucatariilor scandinave. Iata de ce spunem ca exista o mare varietate si ca e benefica pentru ca ne ofera o multitudine de idei.

Despre astfel de idei va propunem sa exploram in galeria foto de mai sus. Fie ca vorbim despre spatii ingenioase de depozitare sau piese de mobilier interesante, bine integrate in spatiu, vei gasi surse de inspiratie pentru amenajarea unei bucatarii dupa nevoile si preferintele tale. 

Sursa foto: housetohome, pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole