20 de modele de camera pentru bebelusi

In momentul in care te pregatesti sa ai un copil, trebuie sa iei in considerare atat de multi factori si sa cumperi atat de multe lucruri, incat intelegem de ce atentia ta poate fi distrasa de la designul camerei dedicate bebelusului.

Deschide Galeria

Tocmai de aceea iti venim in ajutor si pentru a nu te mai obosi cautand diferite modele si designuri de camere pentru bebelusi, iti sugeram 20 de modele pe care le-ai putea aplica in camera copilului tau.

Singurul lucru care este indispensabil pentru orice camera dedicata bebelusului tau este patutul special realizat pentru el, unde va dormi linistit si in siguranta, in speranta ca te va trezi de cat mai putine ori pe noapte.

Daca stii deja ce tip de patut s-ar potrivi pentru bebelusul tau, nu iti ramane decat sa te gandesti la ce alte elemente si culori trebuie sa alegi pentru ca bebelusul sa se simta cat mai bine si sa aiba o atmosfera ambientala cat mai linistitoare.

Desi nu este un design de camera permanent, avand in vedere ca tendintele se schimba mereu si cu atat mai mult luand in considerare ca este o camera pentru bebelusi, aceste lucruri nu inseamna ca o asemenea camera trebuie neglijata total.

Mereu vor fi lucruri noi pe care le vei adauga in camera, care le vor inlocui pe cele vechi, stricate sau demodate, iar aceste 20 de designuri diferite sunt menite pentru a te orienta intr-o directia pe care ti-o doresti pentru camera bebelusului.

Orice camera are un farmec aparte si cea in care va sta copilul tau trebuie sa fie cu atat mai speciala, deoarece in primii ani de viata ai bebelusului vei fi si tu mai mereu prezent acolo. Posibil sa stai mai mult acolo decat in dormitorul tau, astfel ca ar fi indicat sa alegi un design care sa iti placa cu adevarat!

Sursa fotografii: TopDreamer.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole