Trebuie sa recunosti ca modul pentru depozitat condimente ales, de cele mai multe ori, te scoate din sarite si pierzi minute in sir rasfoind printre plicuri, borcane si cutii, cautand patrunjelul, cimbrul sau piperul.

Pentru a nu mai pierde atat de mult timp in momentul in care cauti un condiment perfect pentru o mancare care deja fierbe, iti sarim in ajutor cu 20 de idei si moduri foarte istete si inventive de a depozita toate condimentele din bucataria ta.

Ne place inventivitatea unor oameni, care se pare ca s-au gandit la toate, iar aceste idei cu siguranta le-au venit din faptul ca a devenit insuportabil sa nu gasesti ceea ce cauti, mai ales atunci cand gatesti si cum unele ingrediente trebuie adaugate intr-un anume moment, sa nu ai la dispozitie ce ce iti trebuie atunci poate distruge un intreg preparat.

Aceste idei pot fi puse in practica indiferent de mobila de bucatarie pe care o ai la dispozitie, deoarece se bazeaza pe cele mai simplu lucruri care de regula se gasesc in orice case.

Ai nevoie de cutii, borcane sau daca vrei sa fii cu adevarat cochet, niste eprubete cumparate special pentru a depozita condimentele in ele.

Principalul factor de care trebuie sa tii cont in compartimentarea condimentelor din bucatarie este denumirea lor, care trebuie sa fie scrisa undeva pe recipient, intr-un loc la vedere, pentru a le putea scoate cu usurinta in orice situatie.

Aranjarea acestor condimente bine compartimentate si depozitate in ordine alfabetica sau in ordinea culorilor este iarasi un lucru de luat in calcul, deoarece va face si mai usoara identificarea unor ingrediente.

Acum ca ai un mic izvor de inspiratie, scoate borcanele goale din camara, de preferat sa fie si de dimensiuni egale sau similare, spala-le bine si pune condimentele in ele, dupa care sa nu uiti sa le scrii si denumirea.

Sursa Foto: Pinterest.com

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii