20 de moduri prin care poti refolosi paletii vechi de lemn cu alt scop (DIY)

Pe langa ideile enumerate despre refolosirea paletilor vechi din lemn in alte scopuri utile casei tale, de la mobilier, la decoratiuni si alte accesorii pentru casa si gradina, prezentate in articolul trecut, venim acum cu 20 de moduri inedite prin care poti da o noua viata acestor bucati de lemn care nu mai au un scop anume.

Deschide Galeria

Paletii vechi de lemn pot fi refolositi in diverse scopuri practice, utile si estetice pentru casa si gradina ta, putand fi transformati in mobilier de gradina extrem de cochet si creativ, care poate starni admiratia tuturor celor care vin la tine in vizita.

Paturile si leaganele sunt cel mai usor de ralizat din acesti paleti vechi, fiind reconditionate pentru a avea un aspect clasic si foarte estetic, iar cu pernele si saltele potrivite, poate deveni cel mai confortabil loc din casa ta.

Pentru gradina, acesti paleti pot fi transformati in canapele de vara, care pot fi asezate langa piscina sau in interiorul unui foisor sau in ghivece in care poti planta diverse plante care au nevoie de spatiu bine delimitat intre randuri.

Noua ne plac foarte mult aceste idei, din sfera DIY – Do It Yourself, deoarece sunt extrem de ieftine si chiar gratis, apeland la simtul omului de protejare a mediului si de a refolosi materiale care altfel ar fi ajuns la gunoi.

Tine minte ca orice obiect are un potential ascuns, iar cand vine vorba de paletii vechi din lemn, potentialul acestora este enorm, avand o larga varietate de scopuri in care pot fi reconditionate, finisate si refolosite.

Mobilierul creat din acesti paleti este foarte cochet, elegant si ofera un aer boem, plin de bun-gust, intregii tale case si gospodarii, toate ambalate intr-o forma creativa si extrem de originala.

Be smart! Do It Yourself!

Sursa Foto: http://inthralld.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole