20 de spatii de depozitare pentru imbracaminte si incaltaminte

Indiferent daca locuim la casa sau la apartament, singuri, cu parintii sau in chirie, niciodata nu putem spune ca spatiile de depozitare sunt sau au fost vreodata suficiente. Mereu este nevoie de mai mult loc pentru a ne pune hainele si incaltamintea, iar cand garderoba sau cuierele nu mai sunt de ajuns, trebuie sa apelam la creativitate.


Deschide Galeria

Cum altcumva mai bine sa apelam la creativitatea si imaginatia noastra decat printr-un proiect DIY – Do It Yourself, care sa ne coste cat mai putini bani, pentru un spatiu de depozitare a hainelor si a pantofilor, cat mai generos si cat mai original.

Cand vine vorba de proiecte DIY – Do It Yourself, nu doar partea estetica ar trebui sa conteze pentru designul interior, ci si partea practica, cu atat mai mult cand subiectul este lipsa spatiilor eficiente de depozitare.

Desi nu necesita talent, un proiect DIY trebuie sa urmeze totusi niste pasi elementari, dar daca ai mai pus mana pe ciocan, foarfeca si surubelnita pana acum, nu ar trebui sa ai nici o problema. Cele 20 de spatii de depozitare din articol iti vor servi ca inspiratie, iar in functie de ele, te poti ghida despre ce nevoi ai tu si cum pot fi ele implementate la tine acasa.

In primul rand, ia fiecare camera in parte, plimba-te putin prin ele si vezi daca observi un spatiu care nu e valorificat la maximum si fara a incarca inutil o incapere, gandeste-te ce s-ar plia in conditii cat mai bune atat din punct de vedere al designului interior, dar tinand in acelasi timp cont de partea utila si practica a problemei.

Pentru ca stim ca esti un mester iscusit si suntem convinsi ca nu vei avea nici o problema in realizarea unui spatiu de depozitare de invidiat, asteptam pozele cu proiectele tale DIY pentru a le impartasi cu restul pasionatilor de amenajari interioare si exterioare.

Sursa Foto: TopDreamer.com

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...